Προτεινόμενες ταινίες της Marvel

07aaf73488aa002ff9ebc4c928913c60

Εάν δεν έχεις ξαναδεί ταινία της Marvel θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με τις 22 βασικές της οποίες μπορείς πολύ εύκολα να βρεις στο διαδίκτυο! Κάποιες από τις αγαπημένες μου και αυτές που θεωρώ πως αξίζουν να τις βλέπεις επανειλημμένα είναι η εξής:

THOR RAGNAROK

Σίγουρα αποτελεί μια χορταστική ταινία η οποία προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην δράση, όσο και στην πλοκή. Από την αρχή όπως είναι λογικό η ταινία εστιάζει στον Chris Hemsworth, ο οποίος έχει πολλές καλές στιγμές, με έμφαση στα κωμικά στοιχεία που έχει ο χαρακτήρας του. Ωστόσο και ο χαρακτήρας του Hulk αναπτύσσεται πολύ καλά και με διαφορετικά στοιχεία, από ότι τον είχαμε συνηθίσει και αυτό είναι ένα πολύ θετικό της ταινίας. Η δράση είναι πολύ καλή ανά σημεία και τα εφέ για ακόμα μια φορά πολύ προσεγμένα. Η ταινία είναι αρκετά εντυπωσιακή και επιβλητική εκεί που χρειάζεται, δεν θεωρεί πολλά πράγματα δεδομένα και σίγουρα μπορεί να είναι φορτωμένη (ίσως με 15-20 λεπτά λιγότερα, να ήταν ακόμα καλύτερη), ενώ σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει να βαρεθείς και κρατάει το ενδιαφέρον της.

Ενδεχομένως κάποια πράγματα να είναι λίγο “τσιμπημένα”, ωστόσο μιλάμε για μια διασκεδαστική απλά ταινία, η οποία βαδίζει σε διαφορετικά μονοπάτια από τις προηγούμενες ταινίες του franchise και σε γενικές γραμμές δίνει όλα αυτά που θες να δεις. Φυσικά αυτό από μόνο του είναι αρκετό.

AVENGERS: ENDGAME

Από τα πρώτα λεπτά θέλει να σου μεταφέρει πολλά συναισθήματα και το καταφέρνει σε όλη του την διαδρομή με εντυπωσιακό τρόπο, σε μια δεδομένα χορταστική ταινία, που καλύπτει τα πάντα. Δράση, χιούμορ, όλων των ειδών συναισθήματα και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εκπλήξεις σε μια εμπειρία που σίγουρα είναι ανεπανάληπτη. Από την αρχή της, σε βάζει κατευθείαν στο νόημα και με εναλλαγές στα συναισθήματα, κυρίως με χιούμορ όπου χρειάζεται, αλλά και αρκετές πιο σκοτεινές αλλά και συγκινητικές σκηνές, καταφέρνει να δώσει την καλύτερη ταινία της η Marvel.

Για να συνοψίσουμε, μιλάμε για μια απολαυστική ταινία που όσοι έχετε εξοικειωθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τους συγκεκριμένους ήρωες δεν πρέπει να την χάσετε! To Avengers: Endgame είναι μια κινηματογραφική εμπειρία που επιβάλλεται να ζήσεις!

AVENGERS: INFINITY WAR

Η ταινία είναι αρκετά απειλητική, σίγουρα θορυβώδης και αν μη τι άλλο εντυπωσιακή και επιβλητική, μας συστήνει τον καλύτερο villain σε ταινία της Marvel, μπορεί σε μερικά σημεία να δείχνει φορτωμένη, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν κουράζει.

Από την αρχή ξέρεις τι θα δεις και σίγουρα παρόλο που είναι τεράστια σε διάρκεια δεν μπορείς να πεις ότι χάνει τον προσανατολισμό της ή βιάζεται να τα χωρέσει όλα. Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και η ταινία ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό. Παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνεργάζονται με πολύ ωραίο τρόπο και όλοι έχουν τον χρόνο τους, ο Thanos είναι εντυπωσιακός οπτικά με τις κινήσεις του αλλά και πολλοί από εμάς να εντυπωσιάζονται με τον τρόπο σκέψη του. Οι ήρωες πρέπει να πάρουν αποφάσεις που έχουν μεγάλα διλήμματα, μερικοί χαρακτήρες θα συγκρουστούν και γενικότερα βλέπουμε μια πιο διαφορετική προσέγγιση από άλλες ταινίες και σίγουρα πλευρές τους που ίσως δεν είχαμε δει.

THE AVENGERS

H Γη απειλείται από τον σατανικό Loki, ο οποίος έρχεται από τον μακρινό πλανήτη Asgard συνοδευόμενος από έναν στρατό τεράτων που δεν αφήνει κυριολεκτικά τίποτα όρθιο στο πέρασμά της. Ούτε ο αμερικανικός στρατός, ούτε οι μυστικές υπηρεσίες, ούτε τα μυστικά όπλα, ούτε καν ένας μοναχικός υπερήρωας δεν είναι αρκετός για να τους αντιμετωπίσει. Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας είναι η συνάντηση τεσσάρων υπερηρώων Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow και τον Hawkeye. Θα καταφέρουν να τα βάλουν με τον “κακό” και να σώσουν το Manhattan (και την Γη ολόκληρη) από τους εξωγήινους.

Η ταινία με εξαίρεση ίσως το αργό πρώτο εικοσάλεπτο λειτουργεί σχεδόν άψογα μοιράζοντας το χιούμορ (μερικές σκηνές είναι ξεκαρδιστικές) και την δράση (υπάρχουν πολλές χορταστικές σκηνές) και γενικά πολύ δύσκολα κάποιος θα απογοητευτεί από το συνολικό αποτέλεσμα.

IRON MAN 3

Στο «Iron Man 3» ο εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Tony Stark θα αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Μανδαρίνο. Όταν ο κόσμος του απειλείται, ο Iron Man ξεκινάει μια εξαντλητική έρευνα για να βρει τους υπεύθυνους. Στο ταξίδι αυτό, το κουράγιο του δοκιμάζεται, αφού πρέπει να τα βγάλει πέρα ολομόναχος με μοναδικό όπλο την επινοητικότητα του. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ο Tony Stark θα δώσει επιτέλους απάντηση στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα. Τι είναι αυτό που μετράει; Η στολή η ο άνθρωπος που τη φοράει;

Το «Iron Man 3» προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα στους θεατές των ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Η άποψη μου είναι να δεις από την αρχή όλες της ταινίες με την σειρά για να βγάζουν νόημα η υπόλοιπες. Η σειρά με την οποία της είδα εγώ είναι :

 

Captain America

Iron Man

The Incredible Hulk

Iron Man 2

Thor

The Avengers

Iron Man 3

Thor the dark world

Captain America winter Soldier

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy 2

Avengers Age of Ultron

Antman

Captain America Civil War

Doctor Strange

Spider-Man homecoming

Thor ragnarok

Black panther

Antman and the wasp

Captain Marvel

Infinity War

Endgame

Far from home

 

Πελαγία Μίτροβιτς

 

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης