Εργαστήριο σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του ΕΚΠΑ

MME

Σταθμός Ένατος: η βιωματική μας σχέση με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΜΜΕ).

Όταν ο χρόνος και η απόσταση δημιουργούν μεγάλα κενά ανάμεσά μας με ποιο τρόπο η τεχνολογία και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας μπορούν να τα αμβλύνουν; «Κερδίζουμε» πράγματι κάτι όταν συμμετέχουμε σε τηλεοπτικά παιχνίδια; Τι μπορεί να συμβεί παίζοντας με αγνώστους ένα online game; Μήπως έχουμε υπερ-χρησιμοποιήσει τα ψηφιακά ΜΜΕ και είναι καιρός να επιστρέψουμε στην επικοινωνία face-to-face;

Οι ψηφιακές αφηγήσεις μας δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά καθώς και σε κάποια άλλα… Δημιουργήσαμε τα βίντεό μας μετά από την επίσκεψη του καθηγητή Δρ. Μιχάλη Μεϊμάρη και στο πλαίσιο του τετράωρου Εργαστηρίου που ακολούθησε με τίτλο: «Η βιωματική σχέση με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας». Πρόκειται για ιστορίες βγαλμένες από τη δική μας ζωή, από προσωπικά μας βιώματα που δημιουργήσαμε αξιοποιώντας την εφαρμογή Windows Movie Maker. Παρακολουθήστε τις!

Κολλητές για Πάντα

Φίλοι για πάντα

Η Τηλεόραση

Troll στο Minecraft

Η Ιστορία ενός Online Παιχνιδιού

Το Καλοκαιράκι 

Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Δρ. Μ. Μεϊμάρη για τις πολύτιμες συμβουλές που μας έδωσε στη διάρκεια της επίσκεψής του καθώς και για την έμπνευση που πρόσφερε ώστε να δημιουργήσουμε ψηφιακές αφηγήσεις για ένα τόσο κοντά στα ενδιαφέροντά μας θέμα!

Σχολιάστε

Top