
ΚΟΡΜΟΣ
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. μπισκότα digestive
150γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη
100 γρ. βούτυρο
20 γρ. κακάο
25γρ. καρύδα
45-50 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
400γρ. ζαχαρούχο γάλα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
250 γρ. κουβερτούρα
1κ.σ. σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
-
Βάζουμε τα μπισκότα σε μπλέντερ να θρυμματιστούν.
-
Βάζουμε σε μπολ τα μπισκότα ,την καρύδα,τα καρύδια και το κακάο και ανακατεύουμε.
-
Σε κατατσαρόλα βάζουμε τη σοκολάτα, το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα. Τα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
-
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει το μίγμα.
-
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
-
Λαδώνουμε ένα μακρόστενο ταψί.
-
Αδειάζουμε το μίγμα και πιέζουμε να ισιώσει η επιφάνεια.
-
Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει.