Τι θέλω να μη γίνω όταν θα μεγαλώσω, του Αλέξανδρου Κώττη

- Μαρ• 05•14

Πολλές φορές οι μεγάλοι με ρωτούν » ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ» εγώ όμως πριν αποφασίσω τι θέλω να γίνω πρέπει πρώτα να αποφασίσω «ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ».

success2

1)         Θέλω να ΜΗ ξοδεύω χρόνο σε λάθος ανθρώπους, διότι είναι καλύτερα να είσαι μόνος από το να είσαι με μια κακή παρέα.

2)         Θέλω να ΜΗ τρέχω μακριά από τα προβλήματά μου και να τα αντιμετωπίζω κατάματα.

3)         Θέλω να ΜΗ βάζω τις δικές μου ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

4)         Θέλω να ΜΗ φοβάμαι να κάνω λάθη, διότι κάνοντας ένα λάθος είναι δέκα φορές πιο παραγωγικό από το να μην κάνεις τίποτα        .

5)         Θέλω να ΜΗ μένω άπρακτος, διότι κανείς δεν μπορεί να φτάσει στο δεύτερο όροφο όταν τα πόδια του είναι ακόμα στον πρώτο.

6)         Θέλω να ΜΗ σκέφτομαι ότι δεν είμαι έτοιμος, διότι κανένας δεν αισθάνεται ποτέ 100% έτοιμος όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία.

7)         Θέλω να ΜΗ γίνω πολιτικός και να τζογάρω με τις ψυχές και τις τύχες των άλλων κάνοντας εμπόριο ελπίδας. Να είμαι χορτάτος και να αποφασίζω για την πείνα των άλλων.

8)         ΜΗ γίνω ανθρωποφάγος, είτε εξαφανίζοντας συνανθρώπους επειδή βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, είτε να βλέπω τους άλλους σαν αντιπάλους και προνομιούχους.

9)          Τέλος θέλω να Μη αναζητώ την επιβίωσή μου στην καταστροφή των άλλων.

Σχολιάστε

Top