Επίσκεψη στον «Κήπο των Αγαλμάτων»

Την Δευτέρα 4 Απριλίου  επισκεφτήκαμε την Γ’1 τάξη. Είχαν κάνει πανέμορφα αγαλματάκια με πηλό που ήταν εμπνευσμένα από την Ελληνική μυθολογία. Μας έδειξαν τις φιγούρες και στο τέλος μας είπαν για τα πιο περίεργα αγάλματα που έχουν δει. Η ξενάγηση που μας έκαναν ήταν φανταστική όσο και τα αγάλματα. Ονόμασαν το έργο τους : » Το πάρκο των αγαλμάτων».

Ευαγγελία  Λαζαρίδη

Εμπνευσμένοι η Τρίτη δημοτικού από τη μυθολογία που κάνουν φέτος στην Ιστορία αποφασίσανε να φτιάξουνε ένα πάρκο πήλινων αγαλμάτων με σχέση την μυθολογία.Έτσι το κάθε παιδί αποφάσιζε τι ήθελε να φτιάξει,έπαιρνε πηλό και το πραγματοποιούσε φτιάχνοντάς το. Κάποια παιδιά έφτιαξαν την Αργώ από την Αργοναυτική εκστρατεία, μυθικά πλάσματα και τέρατα ,θεούς και ημίθεους και πολλά άλλα.Επίσης κάθε παιδί εξήγησε ποιον παρίστανε το άγαλμα του και την ιστορία αυτού που απεικόνιζε το άγαλμα του.Ήταν κάτι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω δει και ελπίζω και ελπίζω να ξαναδώ κάτι παρόμοιο.

Στέφανος Γιολδάσης

ΣΤΙΣ 4\4\2022 ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ.Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΠΑΡΟΛΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΝΟΗΜΑ.ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!!

Γεωργία  -  Κλειώ  Μπαλωμένου

π1π2

Σχολιάστε