Γυμνάσιο Καθενών τεύχος 2

PastedGraphic-1

Ανέκδοτα και Παιχνίδια από τους Λαμπηδόνες

Ανέκδοτα και Παιχνίδια από τους Λαμπηδόνες -        Γιατρέ μου, νομίζω ότι χρειάζομαι γυαλιά.. -        Σίγουρα, κύριε. Εδώ που μπήκατε είναι το ταχυδρομείο!     «Ο τυχεράκιας»   Πάει ένας τύπος μετά από πολύ καιρό στο ….

PastedGraphic-2

Η Λατρεία της Στρογγυλής Θεάς

Η Λατρεία της Στρογγυλής Θεάς   Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου (FIFA World Cup) είναι μία ποδοσφαιρική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΦΙΦΑ). Σε αυτήν παίρνουν μέρος οι εθνικές ομάδες των χωρών μελών ….

PastedGraphic-4

Κριτική Ταινίας-Βυζηινός <>

  Κριτική Ταινίας-Βυζηινός <<Το μόνον της ζωής του ταξίδιον>>       Μέσα στα πλαίσια του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ’ Γυμνασίου επεξεργαστήκαμε το απόσπασμα <<Στο χαρέμι>>,  το οποίο ανήκει στο διήγημα του Γ. ….

PastedGraphic-5

Οι Περιπέτειες Του Νεαρού Σέρλοκ Χόλμς: Νέφος Θανάτου

Οι Περιπέτειες Του Νεαρού Σέρλοκ Χόλμς:  Νέφος Θανάτου Άντριου Λέιν – Μεταίχμιο Βρισκόμαστε στην Βρετανία. Ο δεκατετράχρονος Σέρλοκ Χόλμς ανακαλύπτει ένα ασυνήθιστο πτώμα και η ζωή του αλλάζει ολοκληρωτικά. Η γενναιότητα και η δίψα του ….

PastedGraphic-7

Σερφάροντας σε ασφαλή ύδατα!

Σερφάροντας σε ασφαλή ύδατα! Η Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο  εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Φεβρουαρίου. Είναι μια ημέρα που ενδιαφέρει μικρούς και μεγάλους χρήστες του ίντερνετ. Έχει καθιερωθεί για να ενημερώσει και για ….