To παιχνίδι Team Fortress 2

αρχείο λήψης (1)

Το Team Fortress 2 είναι ένα δωρεάν online ανταγωνιστικό first person shooter (FPS) παιχνίδι, που χαρακτηρίζεται από την μεγάλη γκάμα κλάσεων χαρακτήρων, και του εξαίρετα ισορροπημένου gameplay.

Με τα καρτουνιστικά του γραφικά, το Team Fortress 2 δείχνει καλό για ένα παιχνίδι τριών ετών. Αυτά τα οπτικά εφέ έχουν ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα έναντι πιο ρεαλιστικών στυλ – μπορείς να δεις πολύ καθαρά τι γίνεται γύρω σου, και οι άλλοι παίκτες δεν χάνονται μέσα στο τοπίο σε μακρινή απόσταση. Τα γραφικά είναι τόσο καθαρά που μπορείς ακόμη και να ξεχωρίσεις τις κλάσεις των χαρακτήρων από απόσταση, βοηθώντας σε έτσι στο να αποφασίσεις πως να δράσεις.

αρχείο λήψης

Υπάρχουν εννέα κλάσεις στο Team Fortress . Στην επίθεση έχεις τους Scout, Soldier και Pyro. Η άμυνα έχει τις κλάσεις των Demoman, Heavy και Engineer, ενώ το γκρουπ των Support περιλαμβάνει τους Medic, Sniper και τον Spy. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ανάμεσά τους, και είναι όλες πολύ διασκεδαστικές στο να τις μάθεις. Υπάρχουν τέσσερις τύποι παιχνιδιού στο Team Fortress 2 – capture the flag, control point, payload και αρένες. Κάθε τύπος σου δίνει διαφορετικούς στόχους και αισθήματα, κάτι το οποίο συνεισφέρει στην τεράστια ποσότητα περιεχομένου που έχει να προσφέρει αυτός ο δωρεάν τίτλος.

Το gameplay είναι γρήγορο, οι χειρισμοί σφιχτοί και ακριβείς, και υπάρχουν ένας σωρός από παραμετροποιήσεις για να ασχοληθείς μαζί τους. Η καρτουνιστική βία στο Team Fortress 2 το καθιστά μία αρκετά χαλαρή εμπειρία σε σχέση με πιο macho τίτλους όπως το Call of Duty, ενώ συγχρόνως παραμένει πραγματικά ανταγωνιστικό και βασισμένο στην ικανότητα του παίκτη.

Το Team Fortress 2 είναι εξαιρετικά δημοφιλές, πράγμα που του αξίζει. Πλέον είναι δωρεάν και παίζεται σε διάφορες πλατφόρμες, κι έτσι δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην αναμειχθείτε!

 

Πηγή: https://team-fortress-2.el.softonic.com/

Παναγιώτης Καρλατήρας

Σχολιάστε

Top