Καλωσήλθατε στο σχολικό περιοδικό του Γυμνασίου Σαραβαλίου.

Από σήμερα, το Γυμνάσιο Σαραβαλίου είναι και επίσημα μέλος του School Press

Εικόνα1Εικόνα2

 

Μέσα από αυτόν τον χώρο θα φιλοξενούνται απόψεις και άρθρα τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, που άπτονται αφενός των γνωστικών τους αντικειμένων και αφετέρου θεμάτων γενικότερου ενδιαφέροντος που σχετίζονται με τη σχολική μας κοινότητα. Ελπίζουμε το παρόν ηλεκτρονικό εγχείρημα να αποτελέσει κοινό σημείο αναφοράς για όλους τους εμπλεκόμενους με την εκπαιδευτική μας κοινότητα είτε είναι φυσικά πρόσωπα, είτε φορείς.

Η προσπάθεια αυτή του Γυμνασίου Σαραβαλίου εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του σχολείου μας και στη σύμπραξή του με διάφορους τοπικούς φορείς και οργανώσεις οι οποίοι θα συνδράμουν στην ανάδειξη του σχολείου μέσα από την αμοιβαία στήριξη και συνεργασία.

 

Θα μας βρίσκετε εφεξής στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://schoolpress.sch.gr/gymsarav/

καθώς και στο ιστολόγιό μας:

https://blogs.sch.gr/gymsarav/

 

Για οποιοδήποτε σχόλιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο πιο κάτω email:

eik3ggiotop@gmail.com

Υπόψιν κ. Γιωτόπουλου Γεωργίου

Εκ της συντακτικής ομάδας

 

ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Περί ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 165 Άρθρα
Georgios F. Giotopoulos is the Headmaster of Junior High School of Saravali, Patras, Greece. He has 22 years' experience as an adult trainer in the field of vocational training. His interests concern transformative learning and especially transformative learning through aesthetic experience, vocational training, adult education, education management, and teachers’ evaluation. https://eap.academia.edu/GeorgeGiotopoulos https://www.researchgate.net/profile/Georgios_Giotopoulos2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης