Drone-άρουμε και Δημιουργούμε

Publication1

10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας: Μαθητές από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν τα ψηφιακά τους έργα

Το χρονικό διάστημα 14-16 Απριλίου 2021 και πλήρως διαδικτυακά διεξήχθη το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, με κόμβους συμμετοχής σε όλη την Ελλάδα.
Το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ στο οποίο συμμετέχουν μαθητές από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ομογένεια, διεξάγεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Στο πλαίσιο του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ παρουσιάζονται ψηφιακά έργα, τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο μαθημάτων όλων των γνωστικών αντικειμένων όλων των βαθμίδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επιπλέον, είναι δυνατό να συμπεριληφθούν και ψηφιακά έργα τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο κάποιας σχολικής δραστηριότητας (Περιβαλλοντική, Πολιτιστική, Αγωγής Υγείας, κ.ά.) ή στο πλαίσιο κάποιου διαθεματικού/διεπιστημονικού σχεδίου συνεργασίας μεταξύ του μαθήματος της Πληροφορικής και άλλων μαθημάτων.
Το ΕΠΑ.Λ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ συμμετείχε για πρώτη φορά στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας με δημιουργία τουριστικού οδηγού της ευρύτερης περιοχής του Καινουργίου (επαρχία Τριχωνίδος) (λήψη αεροφωτογραφιών και βίντεο με χρήση drone).
Drone- άρει , δημιουργεί και πρωτοτυπεί το ΕΠΑ.Λ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΊΟΥ!
Φεστιβάλ
 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης