Διακοπές κοντά στην Αθήνα

 

Η περίοδος των εξετάσεων φτάνει στο τέλος της και μετά από μία κουραστική χρονιά όλοι θέλουν μια σύντομη απόδραση από την καθημερινότητά τους. Για αυτό σας προτείνουμε … ένα κοντινό προορισμό στην Αθήνα για ξεκούραστες διακοπές.

Το Λουτράκι

Άμα έχετε πάρει απόφαση να κάνετε μια εξόρμηση, το Λουτράκι είναι η κατάλληλη επιλογή. Το σημερινό Λουτράκι είναι μια ζωντανή και δραστήρια πόλη που αξίζει να επισκεφτείτε. Ένα σημείο επίσκεψης στο Λουτράκι είναι ο παραλιακός πεζόδρομος που κατα μήκος έχει μια μεγάλη ποικιλία μαγαζιών, καφετεριών και εστιατορίων καθώς και πολυτελή ξενοδοχεία για όλα τα γούστα.

Αξίζει να σημειώσουμε το πόσο καταγάλανα νερά έχει στις ακτές του Κορινθιακού και τις ήρεμες παραλίες που διαθέτει. Δεν μπορούμε όμως να παραλείψουμε τις απόμερες και ήρεμες παραλίες Λάκκα Ζέζα και Μυλοκοπή που ειναι γνωστές ως οι καλύτερες παραλίες της περιοχής.

Μια ακόμη διαδεδομένη άποψη για τον τόπο αυτό είναι το υπέροχο ηλιοβασίλεμα από το ύψωμα του φάρου στο αρχαίο λιμάνι που θεωρείται το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα στον Κορινθιακό κόλπο!

Μάγδα Μπουρεξάκη

Έφη Ξενίτου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης