Συνταγή για λαζαράκια

Υλικά

440 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 φακελάκι ξερή μαγιά

225 γρ. ζάχαρη

110 γρ. ελαιόλαδο

120 γρ. κανελόζουμο (βρασμένο νερό με 1 ξύλο κανέλας)

1/2 κ. γλ. αλάτι

3 κ. σ. σταφίδες ξανθές

3 κ. σ. καρύδι τριμμένο

2 κ. σ. κανέλα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά και φτιάχνουμε  μία μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί  για 2 ώρες.  Πλάθουμε τα  ανθρωπάκια και τα ψήνουμε  στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Μαρίλια Λ.