ΥΛΙΚΑ
½ ΚΙΛΟ ΚΡΑΝΑ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΛΙΤΡΟ ΚΟΝΙΑΚ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.



'

