Μπομπότα
Υλικά: 2-3 αυγά, νερό, αλάτι, 1 μπέικιν πάουντερ, τυρί, αλεύρι
Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα και το νερό, το αλάτι, το τυρί και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και αλεύρι όσο πρέπει ώστε να γίνει ένας χυλός ούτε πολύ αραιός ούτε πολύ σφιχτός. Το αδειάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε.

Λαγγίτες
Υλικά: 2-3 αυγά, τυρί, νερό, αλεύρι, 1 μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση: Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε το νερό και το τυρί, ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι τόσο ώστε να γίνει ένας χυλός. Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τις ρίχνουμε σε τηγάνι με καυτό λάδι και τηγανίζουμε.
Γκοφρίκο
Υλικά: λάδι, αλεύρι, αυγά, τυρί
Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε λάδι σε τηγάνι. Ανακατεύουμε αυγά με αλεύρι. Ρίχνουμε στο τηγάνι το τυρί και μετά ρίχνουμε τα ανακατεμένα υλικά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.


'

