Παράγωγα του σταφυλιού

  Ως την δεκαετία του ’60, τότε που δεν υπήρχαν… πραλίνες φουντουκιού και maplesyrup για να αλείφουμε στο ψωμί, οι φέτες αλείφονταν κατά κόρον με [...]

stafyli2

Διατροφική αξία του σταφυλιού

Το φθινόπωρο είναι έκδηλη η ανάγκη αποτοξίνωσης και τόνωσης του οργανισμού, από τις διατροφικές και μη καταχρήσεις του καλοκαιριού  είναι ιδιαίτερα έντονη. Τι λοιπόν καλύτερο [...]

Η παραγωγή του κρασιού

Η παραγωγή κρασιού ξεκινά με τον τρύγο, μια κρίσιμη φάση που επηρεάζει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του τελικού προϊόντος. Κατά τη διάρκεια του τρύγου, [...]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2

Τα παιδιά εμπνέονται

https://schoolpress.sch.gr/krasitritogel/files/2024/04/CamScanner-2024-03-28-12.101.zip Σαλούστρου Ζωή Β4, Σφακιανάκη Νίκη Β4, Παρασκάκη Δέσποινα Β3, Παλάσκα Νικολέτα Β3