Παράγωγα του σταφυλιού
Ως την δεκαετία του ’60, τότε που δεν υπήρχαν… πραλίνες φουντουκιού και maplesyrup για να αλείφουμε στο ψωμί, οι φέτες αλείφονταν κατά κόρον με [...]
Ως την δεκαετία του ’60, τότε που δεν υπήρχαν… πραλίνες φουντουκιού και maplesyrup για να αλείφουμε στο ψωμί, οι φέτες αλείφονταν κατά κόρον με [...]
Το φθινόπωρο είναι έκδηλη η ανάγκη αποτοξίνωσης και τόνωσης του οργανισμού, από τις διατροφικές και μη καταχρήσεις του καλοκαιριού είναι ιδιαίτερα έντονη. Τι λοιπόν καλύτερο [...]
Η παραγωγή κρασιού ξεκινά με τον τρύγο, μια κρίσιμη φάση που επηρεάζει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του τελικού προϊόντος. Κατά τη διάρκεια του τρύγου, [...]
Τα πατητήρια βρίσκονταν διάσπαρτα ανάμεσα στους αμπελώνες της μεσαιωνικής Κρήτης ή στους οικισμούς και ήταν λαξευμένα σε πέτρα ή κτιστά, στεγασμένα ή ανοικτά. Ανήκαν [...]
https://schoolpress.sch.gr/krasitritogel/files/2024/04/CamScanner-2024-03-28-12.101.zip Σαλούστρου Ζωή Β4, Σφακιανάκη Νίκη Β4, Παρασκάκη Δέσποινα Β3, Παλάσκα Νικολέτα Β3