ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

ONEIROUPOLI

Ένα  από τα γνωστότερα μέρη που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών είναι η Ονειρούπολη Δράμας.

Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τα διάφορα παιχνίδια, τις λιχουδιές, αλλά και τα σπιτάκια, όπου έχουν τη δυνατότητα να τους ζωγραφίσουν γιορτινά το πρόσωπο ή και να κάνουν επίσκεψη στο σπίτι του Άη Βασίλη. Στο κέντρο της Ονειρούπολης υπάρχει μια σκηνή πάνω στην οποία κάθε μέρα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις από πολιτιστικούς συλλόγους ή από διάσημους τραγουδιστές. Όλα στην Ονειρούπολη είναι διακοσμημένα με πολλά λαμπερά και πολύχρωμα φωτάκια, δημιουργώντας έτσι μια άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Ο κόσμος που την επισκέπτεται κάθε χρόνο ξεπερνάει τις 100.000. Οι περισσότεροι φεύγουν εντυπωσιασμένοι από τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Ωστόσο, κατά τη γνώμη μας, τα παιχνίδια που βρίσκονται σ’ αυτήν είναι αρκετά παλιά και επικίνδυνα. Επομένως, για να βελτιωθεί η ποιότητα της Ονειρούπολης θα πρέπει να αντικατασταθούν αυτά τα μηχανήματα-παιχνίδια με άλλα ασφαλέστερα και πιο σύγχρονα. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει κάποιος να επισκεφθεί την Ονειρούπολη στη Δράμα.

Ειρήνη Μεταξά, Σεβαστή Καλυμνιού, Φαίη Δημητριάδου, Νεφέλη Λαράκου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης