10Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΝΤΗΛΑ, μαθητή του Α3

10Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Με επιτυχία στέφθηκε η φετινή εκδήλωση του ΓΕΛ Μελίκης στις 29/09/2023, με αφορμή την 10η Ευρωπαϊκή Ημέρα Αθλητισμού.
Οι μαθητές με την είσοδό τους στην αυλή του σχολείου, αντίκρισαν έναν χώρο καταλλήλως διαμορφωμένο για παιχνίδια, αθλητικές & δημιουργικές δραστηριότητες, πόσο μάλλον και έναν χώρο αφιερωμένο σε έπαθλα, μετάλλια, βραβεία αλλά και διάφορες στολές αθλημάτων και παράδοσης.

3,1

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των Εθελοντών Βοηθών: Της Γραμματείας (που αναφωνούσε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων κάθε τμήματος), των Γυμναστών (οι οποίοι με τη βοήθεια της Γυμνάστριας του σχολείου- κας. Βελιάδου, «κρατούσαν» τον χρόνο κάθε αθλήματος σε αναλογία με διάλειμμα) αλλά και των Φωτογράφων (οι οποίοι αποτύπωναν τις στιγμές με την φωτογραφική τους μηχανή).

4,1

Στο τέλος κάθε δραστηριότητας, προσφέρονταν σε όλους τους μαθητές διάφορα εδέσματα όπως χυμός, μπισκότα, καραμέλες και μήλα που θα τους πρόσφεραν ενέργεια και δυνάμεις για το υπόλοιπο της ημέρας.

2

Τέλος, η ημέρα έκλεισε με χορό. Όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές προσήλθαν στον χώρο-πίστα, όπου εκεί τους εξηγήθηκαν οι χοροί τους οποίους χόρεψαν όλοι μαζί, χέρι-χέρι.

5,1

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης