Μαζί απ’ την αρχή ως το τέλος! Αποφοίτηση ΓΕΛ Σοχού 2022.

Μαζί απ’ την αρχή ως το τέλος!

Αποφοίτηση ΓΕΛ Σοχού 2022.

 

Αφήσαμε πίσω την τραυματική εμπειρία των Πανελληνίων και κοιτάξαμε μπροστά, ανοίγοντας την αγκαλιά μας στο καλοκαίρι που έρχεται.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Αμηχανία στη σκέψη ότι δε θα ξαναβρεθούμε στην αίθουσα του σχολείου.

Νοσταλγία για τις στιγμές που ζήσαμε σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Γιατί ήταν πολλές οι όμορφες στιγμές, με αποκορύφωμα την εκδρομή μας στην Αθήνα και το Ναύπλιο.

Γιατί ζήσαμε και νιώσαμε τόσα κι άλλα τόσα που δεν είπαμε, τα κλείσαμε σε μια αγκαλιά!

Θέλω να ευχαριστήσω απ” τα τρίσβαθα της ψυχής μου τα παιδιά – τα παιδιά μου – για την τιμή της πρόσκλησης στη βραδιά της αποφοίτησής τους.

Θέλω να τους πω ότι είμαι περήφανη για το ήθος, την ευαισθησία και την ψυχική τους ευγένεια.

Περήφανη και τυχερή, γιατί εισέπραξα πολλή αγάπη απ” όλους τους.

Εύχομαι ο δρόμος της ζωής τους να οδηγεί πάντα στο Φως!

 Χάιδω Μπούσιου

Φιλόλογος  ΓΕΛ Σοχού

αποφοιτηση1

 

Τα παιδιά γράφουν τις εντυπώσεις τους

 Της Μαρίας Μισχοπούλου

     Ήταν μία πάρα πολύ όμορφη βραδιά και παρόλο που δυσκολευτήκαμε λιγάκι να συνεννοηθούμε, τελικά πήγαν όλα μια χαρά.

Φάγαμε, γελάσαμε, χορέψαμε και νομίζω πως ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει αυτή η δύσκολη αλλά και πολύτιμη χρονιά.

 Προσωπικά χαίρομαι που πέρασα η τελευταία μου σχολική χρονιά με αυτούς τους ανθρώπους, είμαι ευγνώμων που τους γνώρισα, ελπίζω ο καθένας ξεχωριστά να πετύχει όλους του τους στόχους και παρ” όλες τις δυσκολίες και το άγχος θα ξαναπήγαινα άνετα  στην Τρίτη Λυκείου μαζί τους!!

 Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στις καθηγήτριες της κατεύθυνσης που μας ανέχθηκαν και μας βοήθησαν άπειρα φέτος!!!

 

Της Νικολέτας Μπαϊράμι

Πολλά και πολύ ωραία τα συναισθήματα. Χαρά και συγκίνηση που μαζευτήκαμε ξανά όλοι έτσι για τελευταία φορά, χορέψαμε, φάγαμε, γελάσαμε.

Ήταν  μια πολύ όμορφη έξοδος με τους καθηγητές που μας συνόδεψαν και στην τελευταία εκδρομή, η οποία ήταν η αφορμή για να δεθούμε περισσότερο μεταξύ μας. Αυτή η χρονιά έκλεισε πολύ όμορφα!!!

αποφοιτηση2

 

Του Βαγγέλη Καλπακίδη

    Όλη η σχολική χρονιά για μένα ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είχα καθηγητές που με βοήθησαν πολύ στην πίεση και τις δυσκολίες μου. Περάσαμε αξέχαστες στιγμές, γελάσαμε τραγουδήσαμε, αγχωθήκαμε, κλάψαμε. Όλα αυτά μας βοήθησαν να ωριμάσουμε.

Θα αναπολούμε αυτές τις στιγμές. Περάσαμε υπέροχα!

 Επιλέξαμε να κλείσουμε τη σχολική χρονιά με μια συγκέντρωση. Επιλέξαμε να είμαστε όλοι μαζί αυτή τη βραδιά. Νομίζω πως είμαστε τόσο δεμένοι που στο μέλλον δε θα χαθούμε, θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι.

 

Της Ιωάννας Σοφολόγη

Κάναμε μια εξαιρετική αποφοίτησή στο τέλος τις σχολικής χρονιάς, που θα μας μείνει αξέχαστη . Φάγαμε, χορέψαμε, γελάσαμε και σίγουρα αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει αυτή η υπέροχη χρονιά .

    Ευχαριστώ όλους τους συμμαθητές μου για όλες αυτές τις αξέχαστες εμπειρίες που ζήσαμε όλοι μαζί και εννοείτε δεν θα χαθούμε! Επίσης ευχαριστώ και τους καθηγητές μας που ήταν πολύ υποστηρικτικοί απέναντι μας και έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να μάθουμε και να είμαστε και καλοί μαθητές αλλά και καλύτεροι άνθρωποι!

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης