Το ΓΕΛ Σοχού στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πάλης

Το σχολείο μας, στις 13 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό στάδιο Τρικάλων.
Πήραν μέρος σχολεία από όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών. Οι αγώνες αφορούσαν μόνο μαθητές που φοιτούν στις τάξεις του Λυκείου.

Οι μαθητές του σχολείου μας Κεμανετζής Δημήτρης της Γ΄ Λυκείου, Κεμανετζή Σωτηρία, Αναστασιάδου Κατερίνα και Κυρατζάκος Νικόλαος της Α΄ Λυκείου, συμμετείχαν στους αγώνες με τη συνδρομή και την καθοδήγηση του προπονητή τους, κ. Γιώργο Μουρτζηλάκη που ανήκει στον παλαιστικό σύλλογο Σοχού «Οι Δώδεκα Απόστολοι».

Συγκεντρώθηκαν στις 6 το πρωί στον χώρο του παλαιστικού συλλόγου και από εκεί αναχώρησαν για τον προορισμό τους. Κατέφθασαν στο γυμναστήριο των Τρικάλων την προγραμματισμένη ώρα. Παρέδωσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά χαρτιά και προχώρησαν στην ιατρική εξέταση, στη ζύγιση και στην κλήρωση. Οι αγώνες ξεκίνησαν γύρω στη 1 το μεσημέρι.

Στο τέλος της ημέρας κατακτήθηκαν δύο διακρίσεις. Συγκεκριμένα, η Αναστασιάδου Κατερίνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 57 κιλών κορασίδων και ο Κυρατζάκος Νίκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 74 κιλών παίδων.

Μαρία Χαχαμίδου,

Φιλόλογος ΓΕΛ Σοχού

Τα παιδιά του σχολείου μας καταθέτουν την εμπειρία τους

Παρόλο που βιώσαμε κάποιες άτυχες στιγμές και κάποιες άλλες με ένταση και άγχος, ωστόσο η χαρά και τα χαμόγελα κυριάρχησαν. Γιατί η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται!

Νίκος Κυρατζάκος

Η εμπειρία, γενικότερα ήταν πολύ σημαντική διότι έρχεται καθένας αθλητής σε επαφή με άλλους αθλητές και μπορεί να αποκομίσει πολλά από αυτούς σε ότι αφορά το αθλητικό κομμάτι. Η συμμετοχή και μόνο είναι αρκετή να προσφέρει στον καθένα συμμετέχοντα πολλά για να συνεχίσει εφόσον αποκτά νέες εμπειρίες και νέες τακτικές.

  Κατερίνα Αναστασιάδου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης