Κάποια παιδιά μας χρειάζονται!

Σε λίγες μέρες πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Όλα τα παιδιά περιμένουν με χαρά τον Άγιο Βασίλη και να περάσουν τις γιορτές με την ζεστασιά και την αγάπη των δικών τους ανθρώπων .
Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποια παιδιά που δεν έχουν ούτε σπίτι , ούτε φαγητό, ούτε και οικογένεια να τους φροντίζει. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, γιατί κάποια μπορεί να μην έχουν γονείς ή και κάποια άλλα να προέρχονται από φτωχές οικογένειες και να είναι αναγκασμένα να κοιμούνται στους δρόμους ή στα παγκάκια και να μην έχουν ούτε νερό, ούτε φαγητό και φυσικά να μην μπορούν να πάρουν δώρο από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα. Έτσι αυτά τα παιδιά δεν ξέρουν τι πάει να πει χαρά, ευτυχία, ένα ζεστό σπίτι και ένα τραπέζι στρωμένο με φαγητά .
Στεναχωριέμαι πολύ, όταν βλέπω παιδιά να ζητιανεύουν στους δρόμους και θα ήθελα να μην υπάρχουν φτωχοί και πλούσιοι άνθρωποι.
Θα ήθελα να δώσω όλα μου τα δώρα σε αυτά τα παιδιά, ρούχα για να ζεσταθούν, φαγητό για να μην πεινάνε και θα ζητούσα από τους γονείς μου να τους δώσουν λίγα χρήματα για να περάσουν και αυτά καλά τα Χριστούγεννα.
Τέλος θα ζητούσα από τον Άγιο Βασίλη να φέρει το χαμόγελο και την ευτυχία σε όλα αυτά τα παιδιά, που δεν έχουν αυτά που έχουμε εμείς τα Χριστούγεννα.

Θεοφανία Γ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης