28η Οκτωβρίου

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στις 27 Οκτωβρίου το πρωί, η θεατρική ομάδα του σχολείου ανέβασε παράσταση με τίτλο «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου», από το γνωστό μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη, το οποίο γράφτηκε στο Παρίσι. Σε αυτήν έλαβαν μέρος οι μαθητές της Α’ τάξης Γυμνασίου, Ιωάννα Γκαϊδατζή, Ιωάννης Γκούντλης, Δήμος Ζηκίδης, Χρύσα-Άννα Ζηκίδη, Κωνσταντίνος Κοντογούνης, Δήμητρα Μιχαηλίδου, Αθανάσιος Μπουγατζέλης, Αιμίλιος Ταπεινόπουλος, Στέλλα Φεΐμη , και την επιμέλειά της είχαν η κ. Δήμητρα Παναγιωτοπούλου, φιλόλογος και η κ. Βίκυ Παπακώστα, φιλόλογος. Στην παράσταση συμμετείχε και η χορωδία του γυμνασίου με επιμελητή τον κ. Δημοσθένη Αρχοντούλη, μουσικό. Η παράσταση έγινε στο αμφιθέατρο του Δήμου. Θεατές ήταν όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές του γυμνασίου Σουφλίου.

Η παράσταση ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο που απήγγειλαν όλοι οι μαθητές του σχολείου. Μετά το τέλος της παράστασης δόθηκαν έπαινοι και αριστεία στους μαθητές που αρίστευσαν το προηγούμενο σχολικό έτος και ο γυμνασιάρχης κ. Ευάγγελος Φακούδης απηύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους μαθητές.

Στις 28 Οκτωβρίου η σημαιοφόρος του σχολείου με τους παραστάτες και συνοδό καθηγητή, συμμετείχαν στον εκκλησιασμό στον ναό του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων από δύο μαθητές στο Ηρώο και εκδηλώσεις μνήμης στο ίδιο σημείο. Τέλος έλαβε χώρα μαθητική παρέλαση όπου συμμετείχαν όλοι οι μαθητές της πόλης του Σουφλίου.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης