Θεατρική παράσταση με το σχολείο!

Λίγο πριν κλείσουμε για τα Χριστούγεννα πήγαμε με το σχολείο στην θεατρική παράσταση «Θησέας και Αριάδνη» στο Αριστοτέλειο Θέατρο Θεσσαλονίκης στον Λευκό Πύργο. Η παράσταση άργησε λίγο να αρχίσει. Εμείς ψωνίσαμε από το κυλικείο λιχουδιές: ποπ-κορν, σοκολάτες και ζελεδάκια και ετοιμαστήκαμε να τις απολαύσουμε μαζί με το θέατρο.

Στην αρχή της παράστασης εντύπωση μας έκανε η θεά Αθηνά, γιατί εμφανίστηκε ξαφνικά, ανεβασμένη ψηλά σε έναν βράχο και αμέσως άρχισε να βροντάει. Μετά ο σύντροφος του Θησέα σήκωσε ένα διάφανο πανί ψηλά, κατέβηκε στο κοινό και το κουνούσε περπατώντας. Ύστερα εντυπωσιαστήκαμε από τον τεράστιο ψεύτικο ταύρο και τα ακροβατικά των ηθοποιών στα «Ταυροκαθάψια».

Επιπλέον μας άρεσε πολύ ο Μινώταυρος που κρεμόταν από ένα σκοινί και ανέβαινε ψηλά ως το ταβάνι στη μάχη με τον Θησέα. Τέλος, ωραία ήταν τα κουβάρια με την κλωστή που οι ηθοποιοί τα κατέβασαν στο κοινό και τα πιάναμε, σαν να ήταν όλη η αίθουσα ένας λαβύρινθος! Πάνω από όλα μας εντυπωσίασαν οι χοροί, η μουσική και τα υπέροχα σκηνικά! Μακάρι να ξαναπάμε σε τόσο ωραία θεατρική παράσταση σύντομα!

 

Έτοιμοι για την παράσταση!

Έτοιμοι για την παράσταση!

Έτοιμοι για την παράσταση!

Έτοιμοι για την παράσταση!

Δοκιμάζοντας τις λιχουδιές!

Δοκιμάζοντας τις λιχουδιές!

viber_image_2023-01-08_02-55-03-545

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο “Θεατρική παράσταση με το σχολείο!

Σχολιάστε