GOD OF WAR

GODOFWAR

        God of War είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από το Studio Santa Monica και κυκλοφόρησε από τη Sony Interactive Entertainment. Eίναι το 8ο παιχνίδι στη σειρά God of War, η όγδοη χρονολογικά, και η συνέχεια του God of War ΙΙΙ. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, τα οποία βασίζονταν στην ελληνική μυθολογία, αυτό το παιχνίδι έχει ρίζες στη νορβηγική μυθολογία.

20180606163532_a0bee267

Για πρώτη φορά στη σειρά υπάρχουν δύο πρωταγωνιστές: ο Κράτος, ο Έλληνας Θεός του Πολέμου, ο οποίος παραμένει ο μοναδικός χαρακτήρας και ο νεαρός γιος του, Ατρέας. Μετά το θάνατο της δεύτερης συζύγου του Κράτου και της μητέρας του Ατρέα, ταξιδεύουν για να εκπληρώσουν το αίτημά της, το οποίο είναι να εξαπλωθεί η τέφρα της στην ψηλότερη κορυφή των εννέα βασιλείων. Ο Κράτος κρατά το ταραγμένο του παρελθόν μυστικό από τον Ατρέα. Κατά μήκος του ταξιδιού τους συναντούν τέρατα και θεούς του νορβηγικού κόσμου. Μια σημαντική αλλαγή στο gameplay είναι ότι ο Κράτος κάνει την προεξέχουσα χρήση ενός μαγικού τσεκούριου (Λεβιάθαν) αντί των διπλών Λεπίδων του Χάους. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης στοιχεία παιχνιδιού ρόλων, ενώ ο γιος του Κράτου, ο Ατρέας παρέχει βοήθεια σε μάχες.

20180606163531_05c04a39

Ο Θεός του Πολέμου έλαβε παγκόσμια αναγνώριση για την αφήγησή του, τον παγκόσμιο σχεδιασμό, την τέχνη, τη μουσική, τα γραφικά, τους χαρακτήρες και το σύστημα μάχης. Μεταξύ άλλων βραβείων και υποψηφίων, ο Θεός του Πολέμου χαρακτηρίστηκε το Παιχνίδι της Χρονιάς από πολυάριθμα μέσα ενημέρωσης. Το παιχνίδι προχωράει καλά εμπορικά, πωλώντας πάνω από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε ένα μήνα από την κυκλοφορία του και πάνω από 10 εκατομμύρια μέχρι το Μάιο του 2019, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα παιχνίδια PlayStation 4. Κλείνοντας, αυτό το παιχνίδι αξίζει κατά την γνώμη μας τα χρήματά του και προσφέρει στον παίκτη 15 περίπου ώρες απολαυστικού παιχνιδιού.

 

Αλέξανδρος Φραγκόπουλος Γ1

Θανάσης Γεωργιάδης Γ2

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
Περί 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 8 Άρθρα
ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης