ΥΛΙΚΑ :
- 3 ασπράδια
- 250 γρ. άχνη ζάχαρη
- 250 γρ. αμύγδαλα σε πούδρα
- 2 κ.σ. κανέλλα
- 100 γρ. ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν. Ανακατέψτε την άχνη ζάχαρη με τα ασπράδια ζωηρά.
- Κρατήστε 2 μεγάλες κουταλιές από την μαρέγκα για την διακόσμηση.
- Προσθέστε σιγά σιγά την πούδρα με την κανέλλα ώσπου να ομογενοποιηθεί.
- Πασπαλίζουμε ζάχαρη στην επιφάνεια εργασίας και ανοίξτε τη ζύμη πάνω στην ζάχαρη περίπου 0,5 cm.
- Κόψτε αστέρια και τοποθετήστε τα στη λαδόκολλα, απλώνεται πάνω τους μαρέγκα.
- Σε περίπου 150 ° C, ψήνουμε τα αστέρια μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.(πιο πολύ για να στεγνώσουν παρά να ψηθούν)
- Αφήστε να κρυώσουν στο ταψί!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ !!!


