ΧΡΙΣΤΟΥΝΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΑΠΟ: Οι μικροί μας δημοσιογράφοι - Δεκ• 19•16

ΥΛΙΚΑ :

  •  3 ασπράδια
  •  250 γρ. άχνη ζάχαρη
  •  250 γρ. αμύγδαλα σε πούδρα
  •  2 κ.σ. κανέλλα
  •  100 γρ. ζάχαρη

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

  1. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν. Ανακατέψτε την άχνη ζάχαρη με τα ασπράδια ζωηρά.
  2. Κρατήστε 2 μεγάλες κουταλιές από την μαρέγκα για την διακόσμηση.
  3. Προσθέστε σιγά σιγά την πούδρα με την κανέλλα ώσπου να ομογενοποιηθεί.
  4. Πασπαλίζουμε ζάχαρη στην επιφάνεια εργασίας και ανοίξτε τη ζύμη πάνω στην ζάχαρη περίπου 0,5 cm.
  5. Κόψτε αστέρια και τοποθετήστε τα στη λαδόκολλα, απλώνεται πάνω τους μαρέγκα.
  6. Σε περίπου 150 ° C, ψήνουμε τα αστέρια μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.(πιο πολύ για να στεγνώσουν παρά να ψηθούν)
  7. Αφήστε να κρυώσουν στο ταψί!

 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Top