ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤ0 ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΑΠΟ: Οι μικροί μας δημοσιογράφοι - Νοε• 18•20

Το τελευταίο καιρό βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου κανείς μας δεν θα μπορούσε να πιστέψει , ούτε καν να διανοηθεί .Μέσα λοιπόν από αυτή την πανδημία έχουμε αλλάξει τελείως τον τρόπο με τον οποίο  «βλέπουμε» τα πράγματα , τις συνήθειες μας ακόμα και τα δεδομένα μας.

Πριν από κάποιο καιρό θα το θεωρούσαμε δεδομένο ότι ο καθένας και ειδικά οι καθηγητές μας θα μπορούσαν να δουν τις εκφράσεις του προσώπου μας ακόμα κι αν κάποιες φορές μας ενοχλούσε. Τώρα όμως τα δεδομένα  άλλαξαν.Για να προστατέψουμε την υγεία όλων μας η μάσκα (όπου τον τελευταίο καιρό έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας ) έχει μπει και στα σχολεία μας . Κάτι τόσο εύκολο  να λες ,μα αντίθετα, τόσο δύσκολο να κάνεις! Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους, καθηγητές και μαθητές . Σίγουρα όμως σε κανέναν ευχάριστο. Δεν θα το κάνουμε όμως ευκολότερο αν παραπονιόμαστε ή αντιδρούμε . Όλοι μας υποφέρουμε !

Δεν θα το κάνει καλύτερο  αν οι μαθητές αποδίδουν ευθύνες στους εκπαιδευτικούς και το αντίστροφο! Αν γίνουμε όλοι μια ομάδα απέναντι σε αυτή την κατάσταση και καταλάβουμε ότι το ίδιο μπερδεμένοι νιώθουμε όλοι , τότε πιστεύω θα τα καταφέρουμε καλύτερα !

Ας συνεχίσουμε λοιπόν όλοι μαζί  όπως και στη πρώτη μέρα ,με θετική διάθεση και χαμόγελο  ακόμα και κάτω από την μάσκα !!!

Κατερίνα Παρασκάκη.

maska1maska2

maska3

Top