ΑΦΡΑΤΟΙ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΑΠΟ: Οι μικροί μας δημοσιογράφοι - Σεπ• 29•21

THG

            Ανακατεύουμε καλά και έπειτα βάζουμε το baking powder και όσο αλεύρι
χρειαστεί μέχρι να γίνει πηκτό το μείγμα μας .
                         3 . Τέλος αφού ανακατέψουμε πολύ καλά ,παίρνουμε ένα τηγάνι και το αλείφουμε
με λίγο λάδι για να μην κολλήσουν οι τηγανίτες .
*για να ψηθούν καλά τις τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά!
     ΕΛΕΝΗ ΛΑΒΡΑΝΟΥ Τάξη Γ2
Η αρχή έγινε  με μια γλυκιά συνταγή  που βασίζεται στο λάδι  .Το υλικό αυτό είναι  η βάση της υγιεινής μεσογειακής   διατροφής για την παρασκευή  γλυκών και φαγητών .Στα μέσα του προηγούμενου αιώνα   τα έτοιμα γλυκά και οι σοκολάτες  ήταν ανύπαρκτες για τα παιδιά ,ειδικά σε δύσκολες εποχές. Αλλάξτε λοιπόν και σεις διατροφικές συνήθειες και αντί για βούτυρο, χρησιμοποιείτε  μόνο λάδι!!

Top