Το καινούριο μου ποδήλατο

ΑΠΟ: Οι μικροί μας δημοσιογράφοι - Δεκ• 05•16

Όταν πλέον μεγάλωσα, ο πατέρας μου, μου πήρε ένα καινούργιο ποδήλατο. Ήταν ένα mountainbike.

Το καινούργιο μου ποδήλατο είχε χάλκινες ακτίνες, επαγγελματικό τιμόνι, τα πετάλια του ήταν πράσινα με το σήμα του αγαπημένου μου ποδοσφαιριστή που ήταν ο Ronaldo. Είχε επίσης και ένα πολύ φωτεινό φανάρι για να φαίνομαι την νύχτα. Οι ρόδες ήταν από το εξωτερικό και έκαναν 200$. Τα είχα παραγγέλλει από την Αμερική. Ενώ οι ζάντες του ήταν κόκκινες. Το ποδήλατο είχε μαύρο χρώμα για να μην σκουριάσει στον ήλιο.

Μου το αγόρασε η γιαγιά μου λόγω ότι είχα γενέθλια. Αυτό το ποδήλατο το χρησιμοποιώ για να πηγαίνω στο σχολείο. Μια μέρα στον δρόμο για το σχολείο εγώ κι οι φίλοι μου κάναμε έναν διαγωνισμό για το ποιος θα κατεβεί πρώτος τις σκάλες για το γήπεδο. Όταν πλέον ήρθε η σειρά μου φοβόμουν να το κάνω. Όμως οι φίλοι μου με κορόιδευαν. Έτσι πήρα την απόφαση να κατεβώ τα σκαλιά. Κατεβαίνοντας τα η ρόδα πιάστηκε σε ένα κλαδί, και εγώ έπεσα κάτω. Όταν σηκώθηκα οι φίλοι μου είχαν φωνάξει είδη τους γονείς μου, όπου με πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί με κράτησαν για 3 ώρες. Μετά που φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι ο πατέρας μου, μου είπε ότι θα μου πάρει καινούργιο ποδήλατο γιατί το παλιό έγινε κομμάτια. Σπίτι είδαμε όλα τα τραύματα μαζί με τους γονείς μου και ήταν πάρα πολλά!

Μετά από αυτό δεν έκανα ποδήλατο για 3 μήνες λόγω των τραυμάτων. Δεν μπορούσα να κατανοήσω γιατί έκανα αυτήν την βλακεία. Μόλις πήρα καινούργιο ποδήλατο ήμουν πάντα προσεκτικός. Δίδαγμα ποτέ μην κατεβείς πολλά σκαλιά με ποδήλατο!!!!

Γιάννης Αναστασάκης

Top