Δημιουργική χρονιά

images-2.jpg

Με επιτυχία και φέτος στα εκπαιδευτήρια Στέγκα ολοκληρώθηκε μια πετυχημένη σχολική χρονιά. Δημιουργικές δραστηριότητες, καινοτομίες, ενδιαφέρον αλλαγές από παιδιά και σχολείο δημιούργησαν από πολλές απόψεις αισιοδοξία, ενθουσιασμό αλλά και προσδοκίες για την νέα πλέον σχολική χρονιά 2014-2015. Πολλά παιδιά έφυγαν με μια γλυκόπικρη γεύση από το σχολείο. Γλυκιά για το νέο τους σχολείο που ακολουθεί αλλά και μια στεναχώρια για το σχολείο που άφησαν. Ένα σχολείο που παρόλο τα λάθη και τις παραλείψεις του, του δεν έπαψε ποτέ καθηγητές και διεύθυνση να ενδιαφέρετε για το μέλλον και την πρόοδο των παιδιών του. Κάθε αποχωρισμός είναι πάντα δύσκολος . Πόσο μάλιστα για ένα σχολείο που αποχαιρετά τα παιδιά του (Γ΄ γυμνασίου), μιας που πολλά από αυτά τα είχε εφτά και οχτώ χρόνια συνεχείς παρουσία στην αγκαλιά του. Ο αποχωρισμός συνοδεύτηκε (για πρώτη φορά από τότε που δουλεύω στο σχολείο) με τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά της Γ ΄ γυμνασίου και μερικά της δευτέρας με μια κοινή μας βραδινή έξοδο. Οι στιγμές μοναδικές, ανθρώπινες όμορφες! Πολλά μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών πραγματικά μέσα από την καρδιά μου για αυτήν τους την χειρονομία. Για τα παιδιά που ήρθαν και έφυγαν γρήγορα εύχομαι πάντα τα καλύτερα ότι και να κάνουν στην ζωή τους. Το λυπηρό είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε την ευκαιρία να κάναμε απίστευτα πράγματα μαζί αλλά… έτσι είναι πάντα η ζωή! Πιστεύω ότι όπου και να πάνε σε όποιο σχολείο και αν φοιτήσουν θα τα πάνε σίγουρα καλά. Καλή συνέχεια παιδιά…!! Έτσι με όλα αυτά οδηγηθήκαμε και στο τέταρτο τεύχος των σχολικών πειρατών. Παρόλο καλοκαίρι, κάποιοι πειρατές αφήνουν για λίγο τα εξωτικά ορμητήρια τους και μας χαρίζουν «εφόδια» για την συνέχιση αυτού του πειρατικού ταξιδιού μας. Παιδιά ευχαριστούμε!! Όσο για τους υπόλοιπους που θα βρεθούμε ξανά τον Σεπτέμβρη ελπίζω να ξεκουραστείτε και να έρθετε ανανεωμένοι, με φρέσκιες, επαναστατικές δημιουργικές ιδέες. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!    

Υ.Γ  Το κομμάτι αυτό της joss stone αφιερώνετε σε όλα τα παιδιά που απο την νέα χρονιά δεν θα είναι κοντά μας.Καλή συνέχεια παιδιά, θα σας θυμόμαστε πάντα!!

Joss Stone – _Victim of a Foolish Heart_ _ Legendado em Português                                                                                                                                                                                 Γκάτσος Δημήτρης
                                                                                                                          θεολόγος

One Response to Δημιουργική χρονιά

  1. Ο/Η Πάτρα Σκαμπέλα λέει:

    Κύριε Γκάτσο θα συμφωνήσω με τα λόγια σας πως αυτή η χρονιά αποδείχτηκε πολύ δημιουργική και με λίγα λόγια φανταστική!Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά που σταθήκατε στο πλευρό μας σε κάθε δυσκολία σαν ένας πραγματικός φύλακας άγγελος!!!Το τραγούδι που αφιερώσατε σε όλους εμάς είναι υπέροχο!!!

Σχολιάστε

Top