ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ

images (40)

Όλοι μας, κάποια στιγμή στη ζωή μας, έχουμε ευχηθεί να βρισκόμασταν στη θέση κάποιου άλλου, ζώντας έστω για λίγο τη ζωή του. Αυτό συμβαίνει επειδή ζηλεύουμε αυτά που έχει εκείνος, ενώ εμείς δεν τα διαθέτουμε! Έτσι,όμως δεν εκτιμούμε αυτά που μας δίνει ο Θεός, χωρίς να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας! Αυτό λοιπόν, δείχνει και το ακόλουθο βίντεο -που πραγματικά με συγκλόνισε καθώς το έβλεπα-, που παρουσιάζει ένα μικρό φτωχό αγοράκι σε ένα πάρκο. Το συγκεκριμένο αγόρι φορά σκισμένα ρούχα και τρύπια παπούτσια και είναι πολύ δυστυχισμένο για τη θέση στην οποία βρίσκεται. Αργότερα, εμφανίζεται κι άλλο ένα συνομήλικο αγοράκι στο πλάνο, που σε αντίθεση με το πρώτο παιδί, είναι καλοντυμένο και με καινούρια παπούτσια. Το φτωχό αγόρι ζηλεύει αφόρητα τον συνομήλικο του, παραπονιέται για την άθλια κατάσταση του κι εύχεται να βρισκόταν στην θέση του άλλου παιδιού. Έτσι, πράγματι τα δυο παιδιά αλλάζουν ζωές…… Όμως, απ’ ό, τι φαίνεται, τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι όπως τα περίμενε το πρώτο παιδί, σκεφτόμενος έτσι τι είχε και τι έχασε!!!! Αυτό το βίντεο είναι ένα πραγματικό μάθημα ζωής, που μας διδάσκει πως πρέπει να εκτιμούμε αυτά που έχουμε την κάθε στιγμή, χωρίς να παραπονιόμαστε συνέχεια γι’ αυτά που δεν έχουμε εμείς ,αλλά έχουν οι άλλοι!

ΠΑΤΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΕΛΑ

 

4 Responses to ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ

 1. Ο/Η ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΚΑΤΣΟΝΙΔΟΥ λέει:

  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΆΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ.
  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΚΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟΥ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;)ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

 2. ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο/Η ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

  Διορθώθηκε το άρθρο από λάθος δικό μου. Είχε ξεχαστεί να μπει το όνομα το κοριτσιών .Πράγματι παρά πολύ ωραίο το άρθρο των παιδιών και δείχνει ότι παρόλο που έχουν φύγει από το σχολείο μας παραμένουν δραστήριες . Μπράβο κορίτσια…

 3. Ο/Η Ευσταθία Τσιρνίκα λέει:

  Καταπληκτίκο… Όντως ένα μαθημα ζωής!Πολύ συγκινητικό. Μπράβο στην ιδέα των κοριτσιών.

 4. Ο/Η Μιχάλης λέει:

  Τι να πρωτοπει κανείς για την εξαιρετική δουλεια που έκαναν εδώ τα κορίτσια σε αυτό το άρθρο.Μπράβο τους!!!

Σχολιάστε

Top