ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ

Bermuda_Triangle

Το Τρίγωνο των Βερμούδων, επίσης γνωστό ως Τρίγωνο του διαβόλου, είναι μια περιοχή στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού, όπου ένας αριθμός αεροσκαφών και πλοίων λέγεται ότι έχουν εξαφανιστεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

762d40d568c87d3848a116a45c4a45cd_XL

Διάφοροι αστικοί μύθοι έχουν αποδώσει αυτές τις εξαφανίσεις σε παραφυσική δραστηριότητα ή σε εξωγήινα όντα. Τεκμηριωμένα αποδεικτικά στοιχεία, ωστόσο, δείχνουν ότι ένα σημαντικό ποσοστό των περιστατικών περιγράφηκαν ανακριβώς ή «διανθίστηκαν» από μεταγενέστερους συγγραφείς, και πολλές επίσημες υπηρεσίες έχουν δηλώσει ότι ο αριθμός και η φύση των εξαφανίσεων στην περιοχή είναι παρόμοια με οποιαδήποτε άλλη περιοχή του ωκεανού.

article12703.w_hr

 

Οι πλευρές του τριγώνου έχουν μήκος 1.000 ναυτικά μίλια η καθεμιά και το ύψος του είναι 886 μίλια (1 ν.μίλι = 1.852 μέτρα). Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακτοφυλακή, πρόκειται περί μύθου, καθώς κανένα ίχνος κάποιου υπερφυσικού φαινομένου δεν εντοπίστηκε στον συγκεκριμένο χώρο, ύστερα από έρευνες.

 images

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΟΥΛΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

One Response to ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ

  1. ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο/Η ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    Πάρα πολύ ωραίο το άρθρο σου Σταύρο. Έκανες πολύ καλή δουλειά. Μου αρέσει που ψάχνεσαι με διάφορα θέματα. Πάντως απλή σημείωση (όπως την διάβασα και εγώ) έχει να κάνει με τα μαγνητικά πεδία της γης. Αυτά καλύτερα θα στα εξηγήσει ο κύριος Παπαηλιόπουλος που σε τέτοια είναι φοβερός παρά ένας θεολόγος. Υπάρχει πάντως και κάτι ανάλογο στο λεγόμενο «Τρίγωνο του Διαβόλου» στην Ιαπωνία. Απλά επειδή το Τρίγωνο των Βερμούδων είναι πολυσύχναστο μέρος είναι και το πιο γνωστό. Μπράβο σου και πάλι και ελπίζω να δω από σένα ανάλογη συνέχεια

Σχολιάστε

Top