Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΕΡΓΑΣΙΑ

logo

Η Γυμνασίου είναι μια μεγάλη αλλαγή για εμάς. Πολλές αλλαγές είναι θετικές και άλλες αρνητικές. Τα θρησκευτικά είναι από τα μαθήματα που μας έχουν κάνει θετική εντύπωση. Όλα τα μαθήματα γίνονται με  slides στον διαδραστικό πίνακα και οι όροι μαθητή – καθηγητή αντιστρέφονται γιατί μπαίνουμε και εμείς στην διαδικασία να ψάξουμε να ενδιαφερθούμε για τα πιστεύω μας. Το μάθημα δεν γίνετε σαν ιστοριούλα και τέλος. Έχει νόημα πιο ψαγμένο ,πιο βαθύ. Είναι σημαντικό να ξέρει κανείς γιατί να μαθαίνει θρησκευτικά στο σχολείο. Το βιβλίο μα ς δίνει κάποιες κατευθύνσεις αλλά όλη η δουλεία γίνετε από το σχολείο. Το σχολείο είναι αυτό που μας βοηθά να γινόμαστε υπεύθυνοι σε κάθε  μας ανησυχία. Όλα τα παιδιά της Α΄ Γυμνασίου ευχαριστούν τα εκπαιδευτήρια Στεγκα για την προβολή της εργασία τους

7 Responses to Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΕΡΓΑΣΙΑ

  1. ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο/Η ΓΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Α΄ γυμνασίου για την ιδέα τους αλλά και την πρωτότυπη παρουσίασή τους. Μπράβο παιδιά αν και Α΄ γυμνασίου αποδείξατε σε ολόκληρο το γυμνάσιο το πόσο δημιουργική τάξη είστε, και ας είστε λίγο καιρό στο χώρο του γυμνασίου. Είμαστε περήφανοι όλοι μας!!Ελπίζω σε ανάλογες δημιουργικές πρωτοβουλίες.

  2. Ο/Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ λέει:

    Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την όμορφη παρουσία είμαστε περήφανοι γι’αυτά!Μα να ευχαριστήσουμε και τον καθηγητή μας Κο Δημήτρη Γκάτσο για τις υπέροχες πρωτοβουλίες του!Ευχόμαστε στη διάρκεια της χρονιάς να ακολουθήσουν κι άλλες!

  3. Ο/Η Αννα Αλεβίζου λέει:

    Μου άρεσε πολύ αυτό που κάναμε όλοι μαζί σαν τάξη και ελπίζω να ξανασυμβεί σύντομα!!

  4. Ο/Η Μαρία Σκαμπέλα λέει:

    Μπράβο ρε παιδιά , πολύ ωραίο!Κάντε κι άλλες εργασίες!!!Ανυπομονώ και ελπίζω και για άλλα βίντεο και εργασίες…

Σχολιάστε

Top