ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ

96sel34

Η Τζέσικα Κοξ, έχει ένα λαμπερό χαμόγελο. Δεν έχει χέρια. Γεννήθηκε και ζει έτσι. Με χαμόγελο, χωρίς χέρια. Με αυτό το πλεόνασμα και με αυτό το έλλειμμα, η 26χρονη Τζέσικα έχει κάνει πολλά. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα (δακτυλογραφούσε με τα πόδια τις εργασίες της, με ταχύτητα 25 λέξεις το λεπτό), έχει δύο μαύρες ζώνες στο ταε κβο ντό, κάνει ενόργανη γυμναστική και κολύμβηση, χορεύει κλακέτες, πιλοτάρει αεροπλάνο). H Τζέσικα είναι η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που οδηγεί αεροπλάνο με τα πόδια…Δείτε τι συγκλονιστικά πράγματα καταφέρνει με τη θέλησή της…

96sel34

είναι ένα πολύ συγκινητικό θέμα, που αφορά μια γυναίκα πραγματικά….θαυματουργή! Η Τζεσικα γεννήθηκε χωρίς χέρια, ωστόσο δεν αισθάνθηκε ποτέ ανεπαρκής. Έμαθε να γράφει, να χρησιμοποιεί το κινητό της τηλέφωνο, να παίζει πιάνο, να βάφεται και να οδηγεί αυτοκίνητο, προκαλώντας εντύπωση σε όσους την έβλεπαν να ξεπερνά με τόσο δύναμη, την αναπηρία της.

tromaktiko

 

Το συγκλονιστικό ,όμως, είναι πως δεν φοβήθηκε να μάθει να πιλοτάρει αεροπλάνο !

jessica_cox_pilot

 

Είναι πραγματικά καταπληκτικό που η κοπέλα κάνει τόσα πράγματα με τα πόδια της… αυτή η κοπέλα έχει όντος μεγάλη δύναμη ψηχής και είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα !!! ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

jco5

 

ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ  ΜΑΘΗΤΡΙΑ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

One Response to ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ

  1. Ο/Η Βασω τζωρτζου λέει:

    Απλα και ταπεινά ενα μεγαλο μπραβο για
    Την ανθρωπιά που εχεις μεσα σου !!!!

Σχολιάστε

Top