DISNEY MOVIES της Μαριλλένας Μαρκόγλου

watch_disney_movies

disney-cinderella-2015

Το άρθρο μου αυτό αφορά τα κορίτσια που ονειρεύονται να βρουν ένα πραγματικό πρίγκιπα και τα αγόρια την σταχτοπούτα τους!!! Αν και οι εποχές που βρισκόμαστε είναι αρκετά δύσκολες λόγω οικονομικών δυσκολιών και έχουμε πάψει να ονειρευόμαστε, να αφήσουμε την καρδιά  και το μυαλό να ταξιδέψει στον κόσμο της μαγείας !!! Κάθε λεπτό της ταινίας να αφεθούμε να μας μαγέψει και που ξέρεις….(?????) ίσως δίπλα μας να είναι πραγματικά αυτός που ονειρευόμαστε . Η Disney για άλλη μια φορά μάς χάρισε τρεις υπέροχες ταινίες  που μας ταξιδεύουν στο  κάθε παραμύθι ….

10395035

 

Σταχτοπούτα

Το γνωστό παραμύθι της Σταχτοπούτας ζωντανεύει με τους ηθοποιούς : Cate Blanchett στον ρόλο της κακιάς μητριάς , lyli James στον ρόλο της σταχτοπούτας ,Richard Madden στον ρόλο του γοητευτικού πρίγκιπα και φυσικά  η Helena  στον ρόλο της νεραιδονονάς!!! Η πολύ ρομαντική επιτυχία της Disney  που μας διδάσκει,  ότι αν πιστεύεις στην ευγένεια και στην καλοσύνη και σε ελάχιστη μαγεία όλα τα όνειρα σου θα πραγματοποιηθούν…!

31-3-2015-12

MALLEFICENT

Άλλη μια επιτυχία της Ντίσνεϋ  λίγο διαφορετική από ότι την ξέρουμε. αυτή την φορά το παραμύθι της ωραίας κοιμωμένης από την  πλευρά της κακιάς MALLEFICENT την οποία παίζει η μοναδική , εκθαμβωτική Angelina Jolie !!!!  Η MALLEFICENT δεν είναι τόσο κακιά όσο νομίζαμε αφού η αυγή ξυπνά με τα δάκρυα της MALLEFICENT και όχι με το φιλί του πρίγκιπα!!

QdfNGNGk

images

still-of-elle-fanning-in-maleficent-(2014)

ΤΑ TRAILER ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

 

 Πολύ ξεχωριστά και μοναδικά και τα τρεία !!!Λοιπόν παιδιά κάθε ηλικίας εθνικότητας και θρησκείας μη σταματάτε να ονειρεύεστε και να κοιτάτε μπροστά ….η ζωή μάς ανήκει !!!!! Δεν θα αφήσουμε κανέναν να γκρεμίσει τα όνειρά μας γιατί η καρδιά μας ανήκει μόνο σε εμάς ….. ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ ΜΑΘΗΤΡΙΑ Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

4 Responses to DISNEY MOVIES της Μαριλλένας Μαρκόγλου

  1. Ο/Η NIKOΛΕΤΤΑ ΓΚΑΤΣΟΝΙΔΟΥ λέει:

    ΑΧ, ΤΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΙΛΕΝΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !

  2. Ο/Η marilena λέει:

    EYXARISTV PARA POLY NIKOLETA MOY !!!

  3. Ο/Η marilena λέει:

    EINAI PRAGMATIKA YPEROXES TAINIES!!

Σχολιάστε

Top