Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ…της Νάσιας Αρβανίτη

kosmos1

Στο σημερινό κόσμο οι άνθρωποι δε ξέρουν τι εστί πόλεμος και δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν, ότι από τη καθημερινή τους ζωή οι συμπεριφορές τους, προκαλούν τον πόλεμο.
Αρχικά, η ανατροφή από το σπίτι είναι το πιο ισχυρό απ’ όλα, διότι αν τα παιδιά δε μάθουν να έχουν κάποια πρότυπα και ζουν χωρίς τρόπους, σεβασμό, πειθαρχία, αγάπη, τότε μεγαλώνουν τότε σε έναν εγωιστικό κόσμο σαν τους πλούσιους που αδιαφορούν για τα παιδιά τους και ασχολούνται με την επέκταση της «αυτοκρατορίας» τους.
Επίσης, κάποιοι νέοι στο σχολειό ασκούν «bulling». δηλαδή απειλούν, κλέβουν, χλευάζουν, κοροϊδεύουν, βαρόνε, πειράζουν, σαρκάζουν, επηρεάζουν αθώα παιδιά και στη μεγίστη κλίμακα άτομα μικρότερα σε ηλικία. Νομίζουν και νιώθουν ανώτεροι σαν βασιλιάδες και νομίζουν ότι είναι η ιδιαίτερη, ανώτερη τάξη.
Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα αδιαφορούν για τον διπλανό τους, που υποφέρει και αντί να τον βοηθήσουν,  δίνουν έμφαση μόνο στα δικά τους συμφέροντα για να παραμείνουν σε περίοπτη θέση.
Ένα άλλο σημαντικό αποτέλεσμα του πολέμου είναι η μετανάστευση και ο ρατσισμός που έχουν οι άνθρωποι για τους μαύρους και γενικά για τους μετανάστες, που τους φοβίζουν δήθεν,  αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι μια ψευδαίσθηση διότι κάποιοι μπορεί να ληστεύουν και τρομάζουν κόσμο όμως κανένας δεν είπε ότι δε θα μπορούσε να έχει τέτοιες συμπεριφορές και ένας λευκός από ανάγκη; Σαν τότε που οι πλούσιοι εκμεταλλευόντουσαν τους μετανάστες και τους μετά τους κατηγορούσαν για όλα.

Secret immortal

One Response to Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ…της Νάσιας Αρβανίτη

Σχολιάστε

Top