Η πλατφόρμα e me και σε άλλες γλώσσες!

Νέα, ευρωπαϊκή εκδοχή της e-me! Μια ελληνική καινοτομία «ταξιδεύει» στην Ευρώπη!
Με τη νέα, πολύγλωσση και ανοιχτή σε όλους εγκατάσταση https://e-me4all.eu, η ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα e-me περνά τα σύνορα της Ελλάδας και ξεκινά την ευρωπαϊκή της πορεία!
Σχολεία στην Πορτογαλία, την Πολωνία και την Κύπρο αρχίζουν να αξιοποιούν την Ευρωπαϊκή e-me πιλοτικά, για να υποστηρίξουν συνεργατικές, εκπαιδευτικές δράσεις. Θα ακολουθήσουν σχολεία στη Γερμανία, τη Βουλγαρία, τη Λιθουανία και τη Λετονία.
Η Ευρωπαϊκή e-me είναι ελεύθερα διαθέσιμη για να υποστηρίξει συνεργασίες εκπαιδευτικών, μαθητών/τριών, σχολείων, πανεπιστημίων και άλλων ιδρυμάτων και φορέων ανά την Ευρώπη, καθώς και δραστηριότητες τυπικής, άτυπης και μη τυπικής μάθησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Η διαμόρφωση και εγκατάσταση της πολύγλωσσης, Ευρωπαϊκής e-me και η προσαρμογή της σε αγγλικά, πορτογαλικά και πολωνικά υλοποιήθηκε από το ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου Partnerships for Science Education (PAFSE – https://pafse.eu/) (Ηorizon 2020).
Η προσαρμογή της e-me σε γερμανικά, βουλγαρικά, λιθουανικά και λετονικά υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου iLearning-eCreativity-eDiversity (https://www.edivea.org/erasmus_ilcd.html) (Erasmus+).
e me4all

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης