ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η συντατκική μας ομάδα για το έτος 2023-24, που αποτελείται από 16 μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΠΡΟΤΥΠΟΥ Γυμνασίου Ιλίου θα ήθελαν να σας στείλουν ένα μήνυμα:

1. Λίγα λόγια για τον ρόλο μου:

Γειά σου αναγνώστη!

Μέσω της σχολικής εφημερίδας, μπορώ να μεταδώσω τα όνειρα που έχω σαν μαθητής Γυμνασίου! Θέλω να κάνω τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, αποκαλύπτοντας την αλήθεια, με το γράψιμο ενημερωτικών άρθρων. Αγαπάω να γράφω για προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο και να δίνω διάφορες λύσεις που κανένας δεν περιμένει!!!

[Δημήτρης Γ.]

2. Αγαπητέ αναγνώστη,

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο σημαίνει πως έδειξες ενδιαφέρον για την εφημερίδα μας και σου υπόσχομαι ότι δεν θα το μετανιώσεις! Μπορείς να βρεις ό,τι θέλεις εδώ, από έρευνες, μέχρι τα πιο τρελά θέματα!

[Στέλλα Μ.]

3. Στη σχολική μας εφημερίδα ως μαθητές/τριες έχουμε σαν στόχο να προωθούμε τις επιθυμίες μας. Αυτό που μου αρέσει είναι να γράφω άρθρα σχετικά με θέματα που απασχολούν τους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και άλλους νέους ανθρώπους.

Σας ευχαριστώ που επισκέπτεστε το site μας και εύχομαι να απολαύσετε μαζί μας τον κόσμο της ενημέρωσης!

[Μαρία Μπ.]

4. Το ταξίδι της εφημερίδας!

Ένας κόσμος απευθυνόμενος στο κοινό με πλούσιες ιδέες και καινοτομίες, που καθιλώνουν τον αναγνώστη και τον προδιαθέτουν θετικά!

[Ειρήνη Κ.]

5. Ο συναρπαστικός κόσμος της εφημερίδας! Με ενδιαφέροντα άρθρα που σίγουρα θα σου τραβήξουν την προσοχή, με μια πρωτοποριακή ομάδα και μαγικές ιδέες!

[Δήμητρα Μ.]

6. Γεια σου αναγνώστη!

Είμαι πολύ χαρούμενος που διαβάζεις αυτό το άρθρο! Ως μαθητής του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Ιλίου, θεωρώ πως η αλήθεια πρέπει να αποκαλυφθεί! Όχι, μέσω περιοδικών και βιβλίων, αλλά μέσω του διαδικτύου!

[Άγγελος Β.]

7. Αγαπητέ αναγνώστη,

είμαι μαθήτρια του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Ιλίου και ασχολούμαι με τη σχολική εφημερίδα. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να λατρέψει τα άρθρα μας και να ασχοληθεί με αυτά! Εγώ προσωπικά δεν διαβάζω όλων των ειδών τα άρθρα. Τα περισσότερα τα βρίσκω λίγο βαρετά και κουραστικά, με τον τρόπο που παρουσιάζουν τα γεγονότα. Αυτό που λατρεύω είναι να διαβάζω άρθρα σχετικά με τον αθλητισμό. Για αυτά είμαι πάντα ενημερωμένη!

Ακόμα θα ήθελα πολύ και θα το προσπαπαθήσω να γράψω και εγώ δικά μου άρθρα, που οι άλλοι με τη σειρά τους θα τα βρουν ενδιαφέροντα και θα θέλουν να τα διαβάζουν!

[Λαμπρινή Δ.]

8. Γεια σας!

Είμαι μαθήτρια του Πρότυπου Γυμνασίου Ιλίου, μία από τις συντάκτριες της σχολικής εφημερίδας! Αγαπώ να γράφω άρθρα και στήλες για ζώα, περιβαλλοντικά θέματα και ζώδια. Καλώς ήρθες στην εφημερίδα μας και ευχαριστούμε που μας διαβάζεις!

[Δανάη Κ.]

9. Ως μέλος του ομίλου «Σχολική Εφημερίδα» θα ήθελα, επειδή είμαι ποδοσφαιρόφιλος, να γράφω άρθρα για διάφορα ποδοσφαιρικά νέα. Επίσης θα ήθελα να γράψω άρθρο για το Cyberbullying.

[Σάββας Μ.]

10. Είμαι μαθήτρια του 1ου Προτύπου Γυμνασίου Ιλίου και συμμετεχω στην σχολική εφημερίδα του σχολείου μου. Μπορεί να είμαι μια απλή παρουσία σε αυτό το κτίριο αλλά πιστεύω ότι μέσο της συμμετοχής αυτής θα κερδίσω πολλά. Στόχος είναι η προώθηση ενός θέματος που απασχολεί την κοινωνία με μια άλλη διαφορετική ματιά η οποία θα καταφέρει να προσελκύσει τον αναγνώστη και εφόσον αποφάσισες να μπεις στην ιστοσελίδα αυτή, μάλλον κάτι θα σου έκανε εντύπωση είδη και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό. Να μας ξανάρθεις! (Ε.Η)

 

 

Την συντακτική μας ομάδα για το 2022-2023 αποτελούσαν 16 μαθητές και μαθήτριες της Α, Β και Γ Γυμνασίου:

Λουκία Μέζη (Γ2): Ωραία περάσαμε και φέτος!
Γωγώ Χαραλαμποπούλου (Γ3): Θα μας λείψετε του χρόνου…!
Δημήτρης Λέσσης (Γ2): Ό,τι λέει η Άρτεμις…! :)
Δημήτρης Ευσταθίου (Γ1): Θαμουλείψειτοspaceτουπληκτρολογίου!
Φώτης Τζικόπουλος (Α3): Μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία που θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να ξαναζήσω!
Ορέστης Βελιούλης (Α1): Πολύ καλή εμπειρία. Αποκόμισα πολλά!
Ξενοφών Ντουραμάκος (Α2): Η φετινή χρονιά μου πρόσφερε πολλά και κέρδισα πολλές καινούργιες εμπειρίες!
Χρήστος Μάγκος (Α2): Δεν θέλω να πω!
Εύα Λαγουδάκη (Α2): Θα μου λείψει το κρατς κρουτς από τα πατατάκια.
Δήμητρα Δεσποτάκη (Α1): Θα μου λείψει να βλέπω συνεντεύξεις του Κρήτη TV.
Ηρακλής Καραγιαννίδης (Β1): Πήρα εμπειρίες και κατάφερα να έρθω κοντά με τους υπόλοιπους συμμαθητές.
Άρτεμις Βασιλάκου (Β1): Διευρύνθηκαν οι ορίζοντές μου, αποκόμισα ποικίλες πληροφορίες και έμαθα πολλά όσον αφορά τη δημοσιογραφία.
Ζένια Κασιμάτη (Β1): Ήταν μία ωραία εμπειρία και χάρηκα που μπήκα στον όμιλο…!
Γιώργος Βερώνης (Β1): Θα μου λείψει ο Μάγκος!
Καλλίστη Φουρνάρη (Β3): Ο όμιλος της σχολικής εφημερίδας το φετινό σχολικό έτος ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία επειδή υπήρχε τέλεια συνεργασία και καταφέραμε να κάνουμε μέσα στην χρονιά πολλά ενδιαφέροντα πράγματα!

Αγαπητά μου παιδιά!

άλλη μια χρονιά πέρασε με έρευνα, πολλές συζητήσεις, γράψιμο! Με συγκινήσατε με το πραγματικό ενδιαφέρον που δείξατε για μικρά και μεγάλα ζητήματα. Με εκπλήξατε ευχάριστα με την ευαισθησία σας, τις όμορφες ιδέες και τις εμπνευσμένες σκέψεις σας!

Θα μου λείψετε! Εύχομαι να κρατήσετε μέσα σας αυτές τις στιγμές που περάσαμε μαζί, κυρίως τις ευχάριστες, αυτές που γελάσαμε και περάσαμε καλά, δημιουργώντας τούτη εδώ την εφημερίδα, η οποία εύχομαι να μείνει στην καρδιά σας ως η δική σας εφημερίδα, ο δικός σας pro-TΥΠΟΣ!

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη!

Η συνεργάτης σας και καθηγήτριά σας,

Ιωάννα Κασίμη

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης