Χαιρετισμός της Διευθύντριας, κ. Γώγου

Λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, μου δίνεται η δυνατότητα να απευθύνω χαιρετισμό μέσα από την ψηφιακή εφημερίδα του σχολείου μας, δημιουργία του αντίστοιχου σχολικού μας ομίλου. Νιώθω πραγματικά περήφανη για αυτό το επίτευγμα. Ήταν ένας στόχος που τέθηκε με κάποιες αρχικές αμφιβολίες και αρκετούς δισταγμούς. Κι όμως, να που τώρα πήρε σάρκα και οστά, αποτελώντας το πρώτο και πολύ σημαντικό – για όλη την εκπαιδευτική μας κοινότητα – δίαυλο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, υπηρετώντας την εξωστρέφεια του «ανοιχτού» σχολείου και αποτελώντας ουσιαστικό δίκτυο διάδρασης που συνδέει το εκπαιδευτικό μας σύστημα με την τοπική κοινότητα εν γένει.
Πρωταρχικός στόχος όλων των εκπαιδευτικών του 1ου ΓΕΛ Καλυβίων Θορικού είναι η διαρκώς βελτιούμενη παροχή τόσο του εκπαιδευτικού όσο και του παιδαγωγικού μας έργου, γι΄αυτό αποτελεί αδήριτη ανάγκη η συνεργασία όλων, για να ανταποκριθούμε στις όποιες προκλήσεις και να εγγυηθούμε μία στέρεη και αναβαθμισμένη συμπεριληπτική εκπαίδευση, εφαλτήριο για τη δημιουργία ενεργών πολιτών σε έναν καλύτερο κόσμο. Ο όμιλος της ψηφιακής μας εφημερίδας αποτελεί μόνο την αρχή μιας σειράς έργων που υπηρετούν αυτόν τον στόχο.
Ευχαριστώ θερμά τις υπεύθυνες καθηγήτριες του ομίλου κ. Μπάρλου και κ. Παπαλεξανδρή, που καθοδηγούν τα παιδιά στην προσπάθειά τους αυτή, αλλά και την κ.Κατσαμάγκου, πολύτιμη αρωγό μέσω της τεχνογνωσίας της. Φυσικά, ευχαριστώ και συγχαίρω τους ουσιαστικούς συντελεστές, τους μαθητές και τις μαθήτριες που εργάζονται για την υλοποίηση αυτού του έργου, αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο και προσπάθεια.
Σε αναμονή της συνέχειας…

Η Διευθύντρια
Κ.Γώγου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης