ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΒΑΦΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΟ
Του Γιώργου Κ.
ΥΛΙΚΑ
125γρ μαργαρίνη
2 κούπες γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 βανίλιες
400 γρ φαρίνα
(Για 10 βάφλες περίπου…)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε την μαργαρίνη σε ένα μπρίκι, έπειτα τη βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τις 2 κούπες γάλα, ρίχνουμε την ζάχαρη και το αλάτι, τις βανίλιες και την φαρίνα. Λαδώνουμε την βαφλιέρα και την αφήνουμε να ζεσταθεί, ρίχνουμε το μίγμα και το αφήνουμε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει η βάφλα. Μετά την βγάζουμε με ένα μαχαιράκι και…
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!