ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ VIDEOGAMES TOY 2017

Το 2016 ήταν μια σημαντική χρονιά απο μέρους των videogames.Καταπληκτικά βιντεοπαιχνίδια  όπως το Watch Dogs 2 ή το Battlefield 1 καθήλωσαν εκατομμύρια λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών μπροστα στις κονσόλες τους για ώρες.  Με λίγα λόγια το 2016 ήταν μια απο τις καλύτερες χρονιές γις όλους τους gamers.  Αλλά τι γίνεται με το 2017;  Για να σας βοηθήσουμε στις προτιμήσεις σας με βάση το gaming, ετοιμάσαμε μια λίστα με τα 5 πιο αναμενόμενα και συζητημένα videogames της χρονιάς!

1.Destiny 2

Αν και το πρώτο παιχνίδι της σειράς ήταν ένα χάρμα οφθαλμών με απίστευτα mechanics και ανεπανάληπτα γραφικά,υπήρχαν πολλα προβλήματα στο παιχνίδι τα οποία ήταν destinyαφορμή για  πολλούς gamers παγκοσμίως να μισήσουν την Activision.H Activision απο πλευράς της βέβαια δεν άφησε το θέμα να φύγει και έτσι καθώς  ήδη απο το 2016 προετοιμάζει το νέο παιχνίδι της σειράς  για το όποιο οι developers υπόσχονται διόρθωση τον βασικότερων προβλημάτων του πρώτου παιχνιδιού,καλύτερα γραφικά και βελτιωμένο κατα πολύ Story Mode.Βέβαια μέχρι την έκδοση του δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα…Το παιχνίδι αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρων πολύ  καθώς είμαι λάτρης των First Person Shooter και πιστεύω πως θα το λατρέψετε και εσείς.

2.For Honor

Η Ubisoft αποφάσισε και φέτος να κάνει την εμφάνισή της με ένα videogame το οποίο όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σαν μία ιδέα στην Ε3 έκλεψε την παράσταση. for honorΟ παίκτης καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε τρείς διαφορετικές φυλές, τους ιππότες, τους Βίκινγκς και τους σαμουράι. Η Ubisoft υπόσχεται κάτι το οποίο οι θαυμαστές της δεν έχουν ξαναδεί. Υποσχέσεις για φανταστικά γραφικά και φοβερό περιβάλλον παιχνιδιού δίνει η Ubisoft αλλά ποτε δεν είμαστε σίγουροι μέχρι να εκδοθεί το ίδιο το παιχνίδι. Ένα εκπληκτικό videogame αναμένεται τον Φεβρουάριο, το οποίο ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω θα κάνει θραύση.

3.Project Cars 2

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι το μοναδικό παιχνίδι αγώνων στην λίστα μας. Project-CARSEκπληκτικά γραφικά,απίστευτο gameplay,απεριόριστα customizations και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού υπόσχονται οι developers και οι fans των παιχνιδιών με αυτοκίνητα το προσμένουν με ανυπομονησία. Τίποτα περισσότερο δεν χρειάζεται να αναφερθεί,το παιχνίδι φαίνεται άρτιο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

4.Tekken 7

Ένα κλασσικό παιχνίδι το οποίο συνήθως παίζαμε παρέα με φίλους σε πάρτι ήtekken διάφορες μαζώξεις. Βελτιωμένα γραφικά, καινούργιες κινήσεις και ίσως μερικούς καινούργιους χαρακτήρες υπόσχεται εταιρία χωρίς να είμαστε όμως σίγουροι ακόμα…Προσωπικά, όταν πρωτόπαιξα αυτό το παιχνίδι το διασκέδασα πολύ και απο τότε είμαι μεγάλος θαυμαστής, το συνιστώ σε οποιονδήποτε ανεπιφύλακτα διότι εάν είστε μαζί με παρέα και παίξετε αυτο το παιχνίδι θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές χαράς.

5.Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Στην ουσία, η Sony  αποφάσισε να επαναδημιουργήσει τα θρυλικά παιχνίδια της σειράς crashπαιχνιδιών Crash Bandicoot με πολύ καλύτερα γραφικά, βελτιωμένα mechanics και πολύ παραπάνω περιεχόμενο.  Βέβαια, για όλα αυτά σε μια κασέτα, εάν σκεφτούμε ότι τα παιχνίδια από μόνα τους στο PS1 κόστιζαν περίπου 30 με 40 ευρώ το καθένα, η τιμή σε μια επανέκδοση με μακράν καλύτερα γραφικά και περισσότερο περιεχόμενο θα είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά πιστεύω πως θα αξίζει τα λεφτά της.

 

 

Σεραφείμ Σίννης

 

Σχολιάστε

Top