Καλό καλοκαίρι

αρχείο λήψης

Ένας ακόμη κύκλος  της «Σχολικής Απόδρασης» έφτασε στο τέλος του. Με μεγάλη προσπάθεια, με πολύ κόπο, με κέφι και συνεργασία μέσα  σε μία σχολική χρονιά καταφέραμε να καλύψουμε και ν αποτυπώσουμε σε λίγες γραμμές ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας και των προβληματισμών μας.  Ιδέες υπάρχουν πολλές οι οποίες αν παντρευτούν όμορφα με την  διάθεση και το μεράκι  για δημιουργία, το αποτέλεσμα θα είναι ….απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!

Η εφημερίδα μας πρέπει και μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει. Είναι κομμάτι της σχολικής μας καθημερινότητας, είναι μέρος του χαρακτήρα μας.

Εμείς όλοι οι μαθητές της Γ τάξης που έφτασε η στιγμή να φύγουμε από το Γυμνάσιο, πρέπει να φύγουμε και από αυτό το παρεάκι. Παρεάκι που μας δίδαξε, μας έμαθε πολλά και περίμενε από εμάς να χτίσουμε και να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα. Νέοι μαθητές θα πάρουν την σκυτάλη για να συνεχίσουν το δικό μας έργο. Ένα έργο με όμορφη αρχή, τέλεια μέση και ένα ακόμη πιο υπέροχο τέλος για εμάς τους μαθητές της Γ τάξης. Το  δικό μας ‘’τέλος’’… είναι μια αρχή για αυτούς που έρχονται.

Για τη φετινή χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω…

Πρώτα απ” όλα, όλους τους μαθητές που μαζί εργαστήκαμε για να υπάρχει  το αποτέλεσμα αυτό που έχετε στα χέρια σας την στιγμή αυτή. Οι  υπέροχες σχολικές μέρες που περάσαμε, η προθυμία μας  για την υλοποίηση σε ότι μας  ζητήθηκε, η προσπάθεια που καταβάλλαμε,  το χαμόγελό μας, οι  σκανταλιές μας, η θετική ενέργεια και η καλή διάθεση που είχαμε,  μας έκαναν  να δημιουργήσουμε, να οργανώσουμε, να καταγράψουμε, να συνεργαστούμε.

Ένα όμως μεγαλύτερο ευχαριστώ θα ήθελα να πω στους καθηγητές μας, κα Δημητρίου, κο Κανάτη και κο Νικολιδάκη που για άλλη μια χρονιά στάθηκαν πλάι μας, μας άκουσαν, μας βοήθησαν, μας συμπαραστάθηκαν μας συμβούλευσαν.

Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος!

Σκόπευα, τελειώνοντας, να γράψω ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Ποτέ, όμως, δεν μου άρεσαν οι αποχαιρετισμοί! Γι” αυτό θα τελειώσω με την ελπίδα και την ευχή…

…ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!

Καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και…. καλή συνέχεια…

                                                                                  H Aρχισυντάκτρια

                                                                                 Μανιάτη Κατερίνα

Σχολιάστε

Top