Πρόταση για ταξίδι (Χειμερινοί προορισμοί)

1) Τρόμσο – Νορβηγία

 shutterstock_469293077

Τα φιόρδ και οι οροσειρές του Τρόμσο, διαθέτουν ονειρική ομορφιά και θα σε ταξιδέψουν σε ένα μαγικό και αξέχαστο τοπίο! Εδώ, το βόρειο σέλας κλέβει τις εντυπώσεις με τα απίστευτα χρώματα που δημιουργεί στον ουρανό και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις την ομορφιά του ουρανού που ήδη γνώριζε. Το Τρόμσο αποτελείται, από κρυστάλλινους καταρράκτες, ευωδιαστούς βοτανικούς κήπους και πολλά γραφικά ψαροχώρια!

 

 

2) Πράγα – Τσεχία

 

tsexia-poleis-krumlov-800x600Μία πόλη που έχει την τιμητική της την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού ο τουρισμός εκτοξεύεται στα ύψη! Προσφέρει άφθονες μαγικές εικόνες με το στολισμό της που σε ταξιδεύει σε σελίδες από παλιό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και σε συνδυασμό με το πυκνό χιόνι, αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες! Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου πολλά ζεστά ρούχα, γιατί εκεί το κρύο αγγίζει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά θα έχεις τόσα να δεις και να κάνεις που στιγμή δεν θα μένεις σε ένα μόνο μέρος!

 

 

 

3) Λάπλαντ – Φινλανδία

 

honeymoon-lapland-finlandΓια τους λάτρεις του σκι, η Λάπλαντ, βρίσκεται στο βορειότερο άκρο της Φινλανδίας και έχει συνολικό πληθυσμό 180.000 κατοίκους. Αυτός ο μαγικός προορισμός, κατακλύζεται από χιόνι και είναι το ιδανικό για εσένα που αγαπάς τα τοπία που ντύνονται στα λευκά αλλά και που δεν σε ενοχλεί που η θερμοκρασία θα αγγίζει τους 00 C ή και κάτω του μηδέν σε καθημερινή βάση.

(Από το μαθητή Κωνσταντίνο Παπαγιάννη)

Σχολιάστε

Top