Ο χορός

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ένα χόμπι για να περνάμε τον χρόνο μας, ένα άθλημα που κάνουμε για να γυμναζόμαστε. Για εμένα ο χορός είναι πολλά παραπάνω. Ο χορός για εμένα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Μου κρατάει συντροφιά σε όλη την διαδρομή της ζωής μου. Είναι δίπλα μου όταν χαίρομαι στα γλέντια, όταν λυπάμαι με διασκεδάζει, όταν είμαι θυμωμένη με εκτονώνει, όταν απλά βαριέμαι με συντροφεύει η μουσική του. Ακόμη και στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά μου υπάρχουν τρεις ώρες που λένε μπαλέτο και δυο σύγχρονο, αυτά για εμένα δεν είναι μαθήματα που πρέπει να διαβάσω και όταν πάω εκεί βαριέμαι, αντιθέτως είναι μια ανάσα στο πρόγραμμά μου που με ευχαριστεί. Για εμένα το κεφάλαιο χορός άνοιξε πριν από εννιά χρόνια όταν ήμουν 4 ετών με το μπαλέτο. Έπειτα δοκίμασα και άλλα είδη χορού όπως:

  • Flamenco

  • Παραδοσιακούς χορούς

  • Hip hop

  • Σύγχρονο

IMG_1136

Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων ο χορός μου έχει διδάξει πολλά πράγματα όπως την υπομονή να μην τα παρατάω ποτέ, να είμαι ο εαυτός μου και πολλά άλλα, όμως αυτό που θα θυμάμαι για όλη μου την ζωή είναι οι αναμνήσεις που έχουν δημιουργηθεί και θα συνεχίζουν να δημιουργούνται.

clipboard_image_235796c63e7

Ακόμη χάρη στον χορό γνώρισα κάποια κορίτσια με τα οποία είμαστε πολύ καλές φίλες και θα συνεχίσουμε γιατί μας ενώνει το ίδιο πράγμα, το πάθος μας για τον χορό.
Για εμένα αυτό είναι χορός. Δεν είναι απλά ένα χόμπι ούτε μια δραστηριότητα είναι πολλά παραπάνω.

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης