Ανακυκλώνουμε, προστατεύουμε το περιβάλλον

Μεγάλο διαγωνισμό κήρυξε η περιβαλλοντική διαχείριση ΤΕΧΑΝ, σε συνεργασία με την ΦοΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Ο διαγωνισμός αφορά στην ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών, γυάλινων και μεταλλικών συσκευασιών με μεγάλα δώρα για το νικήτρια τάξη. Πιο συγκεκριμένα :

Τα σχολικά τμήματα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα – έπαθλα του Διαγωνισμού:
???? 1ο δώρο-έπαθλο: Ένα ταξίδι 5 ημερών για το σύνολο των μαθητών του σχολικού τμήματος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή (καθώς και των συνοδών τους) σε όποια πόλη της Ευρώπης επιλέξουν οι ίδιοι οι μαθητές.
???? 2ο δώρο-έπαθλο: Ένα ταξίδι 5 ημερών για το σύνολο των μαθητών του σχολικού τμήματος με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή (καθώς και των συνοδών τους) σε όποια πόλη της Ελλάδας επιλέξουν οι ίδιοι οι μαθητές.
???? 3ο δώρο-έπαθλο: Ένα smartwatch για το σύνολο των μαθητών του σχολικού τμήματος με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή.
Διάρκεια διαγωνισμού: Έως 25 Μαΐου 2024

Το σχολείο μας παίρνει μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό και τα περισσότερα τμήματα έχουν αρχίσει ήδη να μαζεύουν μπουκάλια. Σήμερα μάλιστα ένα από τα τμήματα της  Α Γυμνασίου παρέδωσε ένα μεγάλο αριθμό μπουκαλιών κερδίζοντας ένα αντίστοιχο κουπόνι για τον διαγωνισμό.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης