αρχείο λήψης (1)

Χιόνι

0

To χιόνι είναι ένα είδος υετού που αποτελείται κατά 100% από παγοκρυστάλλους σε μορφή χιονονιφάδων. Το χιόνι (καθαρεύουσα η χιών) δημιουργείται μεταξύ, κάτω ή πάνω από τα στρώματα των νεφών, ….

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Λουλούδια του Φθινοπώρου

0

Από όλες τις εποχές του έτους, το φθινόπωρο είναι ένα από τα πιο όμορφα λόγω γήινα χρώματα. Μετά από ένα καυτό καλοκαίρι, η Μητέρα Φύση ….

Samarina2_Xristougenna-sto-xwrio

Η Αβδέλλα σήμερα

0

Το καλοκαίρι η Αβδέλλα αλλάζει όψη. Οι επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι που καταφθάνουν από νωρίς την άνοιξη, αρχίζουν να δίνουν ζωή στο χωριό, που ….

b188122

Το μυστικό του παλιού αρχοντικού

0

Ένα από τα αγαπημένα μας βιβλία είναι το μυστικό του παλιού αρχοντικού της Λίνας Λυχναρά. Για να το γνωρίσετε καλύτερα σας έχουμε την πλοκή: Καλοκαίρι, ….

digital storytelling

Digital storytelling:διαγωνισμός

0

Το Digital storytelling είναι ένας νέος διαγωνισμός με σχέση την δημιουργία video. Όποιος θέλει μπορεί να πάρει μέρος φτιάχνοντας ένα δικό του βίντεο με κάποια ….

κολοσσος της ροδου

Ο Κολοσσός της Ρόδου

0

Ο Κολοσσός υπήρξε ένα γιγάντιο άγαλμα στημένο στο λιμάνι της Ρόδου. Κατά την αρχαιότητα οι Ρόδιοι επιδίωκαν μόνιμα να διαφυλάσσουν την ανεξαρτησία τους, να ασκούν ….

Τύρναβος

0

Παλιά ο Τύρναβος ήταν καλύτερος, διότι τα παιδία ήταν πιο ανέμελα. Αφού τελείωναν τα μαθήματά τους,  έπαιζαν με τις ώρες στους δρόμους και τις αλάνες, ….