Το PS4

Αποτέλεσμα εικόνας για ps4 εικονες Το PlayStation 4 ή PS4 είναι η όγδοης γενιάς κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών από την Sony Computer Entertainment. Ανακοινώθηκε ως ο συνεχιστής του PlayStation 3 κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στις 20 Φεβρουαρίου του 2013. Το PlayStation 4 ανταγωνίζεται με το Wii U της Nintendo και το Xbox One της Microsoft.

Το PlayStation 4 έχει έναν AMD επεξεργαστή βασισμένο γύρω από το x86-64 σύνολο εντολών. [1] Αυτό έχει ως σκοπό να κάνει την ανάπτυξη παιχνιδιών πιο εύκολη, προσελκύοντας μεγαλύτερο εύρος δημιουργών. Αυτές οι αλλαγές δείχνουν την προσπάθεια την Sony να βελτιωθεί μέσω των μαθημάτων που έμαθε κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, παραγωγής και κυκλοφορίας του PS3. Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες λογισμικού του PS4 περιλαμβάνουν την 8 +GB ενιαία μνήμη GDDR5, το ταχύτερο Blu-Ray drive, και τα αφοσιωμένα ειδικά κατασκευασμένα ολοκληρωμένα κυκλώματα για την επεξεργασία ήχου, εικόνας και διεργασιών παρασκηνίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ps4 εικονες Μεταξύ των νέων εφαρμογών και υπηρεσιών, η Sony σχεδιάζει και το PlayStation App που θα επιτρέπει στους κατόχους PS4 να μετατρέπουν τα smartphone τους και τα tablet τους σε μία δεύτερη οθόνη για να ενισχύσουν τις δυνατότητες του παιχνιδιού. Η εταιρία επίσης σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Gaikai, μία υπηρεσία βασισμένη στο «νέφος» (αγγλ: Cloud) που θα έχει διαθέσιμο υλικό για «κατέβασμα» και παιχνίδια. Με την ενσωμάτωση του κουμπιού share στο χειριστήριο και κάνοντάς το δυνατό να δεις το παιχνίδι φίλων ζωντανά, η Sony σχεδιάζει να προσανατολιστεί σε πιο κοινωνικά παιχνίδια.

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης