Λάχανο Τουρσί
Υλικά 1 Δοχείο συνήθως πλαστικό βαρελάκι Λάχανα μέτρια (2-4) αναλόγως του δοχείου νερό. Αλάτι χοντρό – ημίχοντρο. Εκτέλεση 1) Χαράζουμε τα
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Υλικά: 6 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1½ κούπας βούτυρο 1½ κουταλάκι σόδα 1 κουταλάκι κρεμόριο 2 κουταλιές κονιάκ 1½
Ωτία
Όταν τα αυτιά (ωτία) γίνονται γλυκίσματα στην ποντιακή κουζίνα , συναρπάζουν με τη γεύση τους μικρούς και μεγάλους . Άλλα μικρά