Black Friday

opa

Γνωστή ως Black Friday είναι κάθε χρόνο μία Παρασκευή μέσα στον Νοέμβριο όπου όσα καταστήματα θέλουν,  συνήθως όλα, κατεβάζουν τι τιμές τους αρκετά χαμηλά σε σχέση με την προηγούμενη. Όλοι οι πεζόδρομοι έξω από τα καταστήματα και μέσα σε αυτά  σε όλες τις πόλεις είναι γεμάτοι.

Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή της Πάτρας με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προσέλευση των Πατρινών σε καταστήματα πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, αλλά και τοπικών επιχειρήσεων, σπεύδοντας να «εκμεταλλευτούν» τις προσφορές και τις εκπτώσεις της σημερινής ημέρας που για πρώτη φορά, εφαρμόζεται στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για ξενόφερτη συνήθεια με την ονομασία «black friday».

658

Η φρενίτιδα που επικρατεία από νωρίς το πρωί, έξω από εμπορικά με τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές, εκτιμάται πως θα εκτοξευθεί τις επόμενες ώρες, μέχρι και το κλείσιμο των καταστημάτων.

Πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν ότι μέσα σε μία ώρα, πουλήθηκαν 150 κινητά από συγκεκριμένο κατάστημα, καθώς η τιμή ήταν μειωμένη κατά 200 ευρώ! Σε άλλο ομοειδές κατάστημα εξαντλήθηκαν με το άνοιγμα ηλεκτρονικά παιχνίδια, η τιμή των οποίων ήταν κατά 300 ευρώ μικρότερη από την πραγματική αξία.

Καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και κινητής τηλεφωνίας, είναι αυτά που μπήκαν στο «στόχαστρο» των καταναλώτων, οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν να περιμένουν αρκετή ώρα, στις ουρές που σχηματίστηκαν, προκειμένου να επωφεληθούν των σημερινών προσφορών.

Οι πόρτες πολλών επιχειρήσεων άνοιξε πριν τις 8, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το «διψασμένο» κοινό για αγορές.

Ανδρικά ρούχα με έκπτωση έως και 70%, αρώματα και καλλυντικά με μειωμένες τιμές κατά 35%, brand names στις καλύτερες τιμές της χρονιάς. Καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών διαφημίζουν εκπτώσεις έως 60%, αλλά και φαρμακεία κατεβάζουν τις τιμές σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων.  Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα μηνύματα που έλαβαν οι Πατρινοί καταναλωτές για τη σημερινή Black Friday που σε ορισμένα καταστήματα επεκτείνεται και αύριο, ενώ σε κάποια άλλα έως και για μία εβδομάδα!

 

Σχολιάστε

Top