POWER RANGERS (2017 MOVIE)

2017_power_rangers_movie_poster__fake___by_akirathefighter24-da7eg1h

Λοιπόν, ας το παραδεχτούμε όλοι μας έχουμε δει ή ακούσει για τους Power Rangers! Όταν ήμασταν μικροί συνήθως ταυτιζόμασταν. Οι Lion’s Gate Films και Sabans Productions φέρνουν κάτι το διαφορετικό! Ξεχάστε τους πολεμιστές  που είναι μόνο για παιδάκια!

Η ταινία ακολουθεί την ζωή 5 εφήβων που αντιμετωπίζουν τα δικά τους κοινωνικά προβλήματα. Η τύχη τους αλλάζει όταν ανακαλύπτουν ότι η πόλη τους (Αngel Grove), βρίσκεται σε κίνδυνο. Καλούνται να γίνουν οι υπερήρωες που όλοι ξέρουμε και να σώσουν την πόλη τους από την εξωγήινη απειλή της Rita Repalsa. Οι Rangers εκπαιδεύονται υπό την βοήθεια του μέντορα Zordon. Αποκτούν υπερδυνάμεις, τις οποίες πρέπει να δαμάσουν. Η αποστολή τους έχει πολλές πτυχές, να εκπαιδευτούν σωστά, να καταφέρουν να μεταμορφωθούν, να σώσουν τον κόσμο αλλά και να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά τους θέματα!

Υπάρχουν  διάφορα στοιχεία που κάνουν την ταινία διαφορετική από την παιδική σειρά. Αρχικά τα πολύ καλά επεξεργασμένα σκηνικά και κουστούμια δίνουν την αίσθηση ότι όλα είναι αληθινά, σε βάζουν μέσα στο κλίμα της περιπέτειας. Επίσης το γεγονός ότι θέτονται εφηβικά προβλήματα και συμπεριφορές, προσδίδει μια δόση πραγματικότητας σε όλη αυτή την παράνοια! Είναι γεγονός ότι βλέπουμε τους Rangers να είναι θύματα εκφοβισμού, εξαπάτησης και μοναχικότητας.

Η ταινία Saban’s Power Rangers έκανε άνοιγμα τριημέρου στην 2η θέση με 40,3 εκατομμύρια δολάρια. Συνολικά συγκέντρωσε 85,3 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 56,6 εκατομμύρια δολάρια στον υπόλοιπο κόσμο. Παγκοσμίως απέφερε συνολικά 142 εκατομμύρια δολάρια. 

Πρωταγωνιστούν :

Dacre Montgomery ως Jason Scott/ Κοκκινος Ρειντζερ

Becky G ως Trini/ Kιτρινη Ρειντζερ

RJ Cyler ως  Billy Cranston/ Μπλε Ρειντζερ

Naomi Scott ως Kim Hart/ Ροζ Ρειντζερ

Ludi Lin ως Zack/ Μαυρος Ρειντζερ

 

Για το περιοδικό μας, Β. ΠαπαγεωργίουPower Rangers 2017 Movie.

 

 

2 σχόλια στο POWER RANGERS (2017 MOVIE)

  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    Την εχω δει την ταινία! Ισχύουν αυτά που αναφέρονται! Όντως είναι σχετικά διαφορετικό από το παιδικό! Καλό άρθρο!

Σχολιάστε

Top