ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΈΦΤΑΣΕ !!

Μια ακόμη υπέροχη σχολική χρονιά κλείνει και το καλοκαίρι μας υποδέχεται αρκετά θερμά!! Για να δροσιστούμε, σας συνιστούμε τις παρακάτω επιλογές!

ΚΟΥΝΟΥΠΕΛΑΚΙ:

Στα όρια της Ηλείας με την Αχαΐα βρίσκεται το Κουνουπελάκι. Η ανθρώπινη παρέμβαση δεν έχει καταφέρει να καταστρέψει ακόμη αυτό το μαγευτικό τοπίο το οποίο απολαμβάνουν εκατοντάδες λουόμενοι καθημερινά. Αυτό το οποίο αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το δάσος σε συνδυασμό με την παραλία σχηματίζουν ένα μικρό νησί το οποίο είναι προσεγγίσιμο με τα πόδια.

kounoupelaki

 ΚΥΛΛΗΝΗ: 

Η Χρυσή Ακτή του Κάστρου, πραγματικά δικαιώνει το όνομά της καθώς τα νερά της είναι κρυστάλλινα και δροσερά κατα την περίοδο του καλοκαιριού. Πλήθος ξενοδοχειακών μονάδων και καντίνων περικλείουν την παραλία καθώς προσελκύει χιλιάδες ξένους περιηγητές.

xrisi_akti

ΑΡΚΟΥΔΙ:

Είναι το ιδανικό θερινό θέρετρο για όποιον επιθυμεί οι διακοπές του να του μείνουν αξέχαστες! Η παραλία είναι βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία και ξεχωρίζει για τη μορφολογία της.

Αρκούδι-3

ΚΟΥΡΟΥΤΑ: 

Γνωστή και ως η Μύκονος της Πελοποννήσου, η παραλία της Κουρούτας είναι επίσης βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία λόγω της ποιότητας των καταγάλανων νερών της!

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

ΣΚΑΦΙΔΙΑ: 

Ο συνδυασμός του πράσινου και του γαλάζιου συνθέτει ένα ιδιαίτερο μαγευτικό τοπίο με τα βράχια της να την καθιστούν ισάξια με αυτές της Μαδαγασκάρης!

SKAFIDIA 

Ελπίζουμε να περάσατε ωραία μαζί μας μέσα από το διαδικτυακό ταξίδι μας στην Ηλεία! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και καλές βουτιές!!

Νικ. Κων. και ΣΙΑ Α.Ε. 

  ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ κ΄ ΣΕΡΕΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Σχολιάστε

Top