Τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο που αξίζει να αντιγράψετε!!

Τάσεις της μόδας από όλο τον κόσμο που αξίζει να αντιγράψετε!!
  • Γαλλία

Οι Γαλλίδες είναι διάσημες για την έμφυτη κομψότητά τους. Αναζητούν το δικό τους look και επιλέγουν ρούχα που μπορούν να αντέξουν στον χρόνο. Τους αρέσει να πειραματίζονται με κομμάτια από ανδρικά καταστήματα και τα προσαρμόζουν στο δικό τους μοναδικό στυλ.

  • Ινδία

Οι γυναίκες βρίσκουν τρόπους για να μεταμορφώνουν τις παραδοσιακές ενδυμασίες της χώρας και να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τους αρέσουν τα τολμηρά χρώματα και σχέδια στα ρούχα. Κάντε μια μείξη από διαφορετικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας σας και μη φοβάστε να συνδυάσετε υφάσματα και στιλ που θεωρητικά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.

  • Ιταλία

Οι Ιταλίδες είναι η επιτομή του γκλάμουρ. Για εκείνες, ακόμη και το απλό, ανεπίσημο look δεν μπορεί παρά να είναι στιλιζαρισμένο στην εντέλεια, με ισχυρές δόσεις animal print. Είναι τολμηρές και αυτό αναδεικνύεται στο γεγονός ότι δεν φοβούνται να συνδυάσουν ένα καλό παλτό με χρυσά σκουλαρίκια, έντονα μοτίβα και πολυτελή υφάσματα, όπως δερμάτινα και κεντητά. Επίσης συνδυάζουν ένα απλό, καθημερινό ντύσιμο με τακούνια.

  • Ρωσία

Οι Ρωσίδες είναι εκλεκτικές και περιπετειώδεις. Δεν τους ενδιαφέρει να αγοράσουν κάτι από κάποια αλυσίδα καταστημάτων, αντίθετα το ρωσικό στιλ έχει να κάνει κυρίως με τον πειραματισμό. Τους αρέσει να παίζουν με τις αναλογίες τους και παίρνουν ιδέες από τα αγόρια. Συνδυάζουν oversized φούτερ με το αγαπημένο τους καλοκαιρινό φόρεμα και φουσκωτά παντελόνια κουστουμιού με αμάνικα τοπ. Επίσης, σαγρέ αθλητικά υφάσματα και διχτυωτά θα φορεθούν πολύ αυτό το καλοκαίρι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Top