Red Dead Redemption

rd

Το Red Dead Redemption είναι γουέστερν βιντεοπαιχνίδι δράσης περιπέτειας, το οποίο αναπτύχθηκε από τη Rockstar San Diego και εκδόθηκε από τη Rockstar Games. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 18 Μαΐου του 2010 στη Βόρεια Αμερική και στις 21 του ίδιου μήνα στην Ε

Το Red Dead Redemption είναι παιχνίδι ανοικτού κόσμου και εξελίσσεται σε τρίτο πρόσωπο. Ο παίκτης έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει πολλά όπλα της εποχής του 1900. Ως μεταφορικά μέσα χρησιμοποιούνται τα άλογα, οι άμαξες και το τρένο. Ο πρωταγωνιστής δεν μπορεί να κολυμπήσει γιατί οι λίμνες και οι θάλασσες είναι πολύ βαθιές.

 

Το παιχνίδι διαθέτει σύστημα που δείχνει πόσο γνωστός για τις πράξεις του είναι ο χαρακτήρας και την φήμη που αποκτά από τον γύρω κόσμο. Εάν η φήμη του πρωταγωνιστή είναι αρνητική, καταζητείται από τον νόμο, ενώ εάν είναι θετική θα είναι υπέρ του νόμου. Για να αποκτήσει κάποιος υψηλή φήμη με τον θετικό τρόπο θα πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο και τον νόμο και θα ανταποδίδεται για αυτό. Για να αποκτήσει κάποιος χαμηλή φήμη με αρνητικά στοιχεία θα πρέπει να σκοτώσει τους πάντες (εκτός από τους χαρακτήρες που θα συναντήσετε, γιατί οι αποστολές θα ακυρώνονται) και θα έρχεται αντιμέτωπος με τον νόμο.

 

Οι μάχες σώμα με σώμα, αποτελούν σημαντικό κομμάτι για το παιχνίδι. Υπάρχει η δυνατότητα ο John να κρυφτεί, να στοχεύει τυχαία λέγοντας το και ως «blindfire», αλλά και να στοχεύει από όπου θέλει ο παίκτης. Τα όπλα του John, είναι πιστόλια Revolver, καραμπίνες, πολυβόλα, ενώ σε μια αποστολή μπορεί να χρησιμοποιήσει και κανόνι. Επίσης έχει λάσο, όπλα sniper, μαχαίρια, δυναμίτες και μολότοφ.

υρώπη. Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Red Dead, με πρώτο το Red Dead Revolver.

Σχολιάστε

Top